Sinner Raptor SISU-545

De Sinner Raptor SISU-545 is een van de bestsellers van het Sinner assortiment. Deze prachtige unisex sportbril heeft fotochromische lenzen die vanzelf donkerder of lichter worden naarmate de zon feller of minder fel schijnt. Ideaal voor buitensporters, want met de Sinner Raptor hoef je dus nooit meer te stoppen om van lens te wisselen bij wisselvallig weer!

Sinner Raptor: all-round sportbril

De Sinner Raptor is een prachtige all-round sportbril die geschikt is voor vrijwel alle soorten buitensport. De Raptor heeft ver doorlopende half-rim lenzen die optimale bescherming bieden tegen fel licht. Het wrap-around montuur sluit goed aan op je gezicht. De lange oorstukken met rubberen anti-slip coating houden de bril stevig op z’n plek. De oorstukken zijn sterk maar flexibel, en je kunt de neussteuntjes aanpassen op maat.

Sinner Raptor: fotochromische lenzen

De Sinner Raptor is dankzij de prachtige fotochromische lenzen de ideale sportbril voor buitensporters. De lenzen van de Sinner Raptor worden namelijk vanzelf naar behoefte lichter of donkerder. Je hoeft dus nooit meer te stoppen om van lenzen te wisselen of een andere bril tevoorschijn te halen. Binnen 8 seconden kunnen de lenzen van hun allerlichtste tot hun allerdonkerste tint transformeren!

Lees meer...

Filters
Verfijn je keuze

Selectie verfijnen

Geslacht
  1. Dames (3)
  2. Heren (3)
Maat
  1. Small (3)
  2. Medium (3)
  3. Large (3)
Montuur - Kleur
  1. Grijs (1)
  2. Rood (1)
  3. Wit (1)
Lens - Kleur
  1. Grijs (1)
  2. Oranje (3)

3 artikelen

3 artikelen

Artikelen 1 tot 3 van 3 in totaal