Sinner Zonnebrillen

Sinner is een Nederlands sport en lifestyle merk. Sinner begon in 1996 met het produceren en verkopen van sport zonnebrillen. Naast een grote collectie zonnebrillen voor mannen, vrouwen, en kinderen, heeft Sinner ook een breed assortiment aan snow goggles.

Sinner kenmerkt zich door samenwerking met een pro team van topatleten. Sinner heeft sportbrillen ontworpen in samenwerking met onderandere Olympisch schaatskampioen Mark Tuitert, pro kiteboarders Jalou en Kevin Langeree, Olympisch snowboard kampioen Nicolien Sauerbreij, en nog vele anderen.

Sinner: zonnebrillen collecties

De zonnebrillen van Sinner zijn verdeeld in een aantal mooie collecties. De Sinner Performance Series is gericht op de beste sportprestaties. Deze brillen liggen doorgaans dan ook in een iets hogere prijsklasse. Ook is er de Sinner Sports Style collectie. Deze zonnebrillen hebben een iets meer casual uitstraling, maar zijn ook zeker geschikt voor het sporten. De Sinner Lifestyle Series omvat de fashion zonnebrillen van Sinner, waarvan de meeste een plastic frame hebben. Ben je juist op zoek naar een casual zonnebril met een metalen frame, kijk dan even rond op de Sinner Metal Series pagina. De Sinner Fit Overs zijn zonnebrillen ontworpen om over je normale bril op sterkte te dragen.

Sinner: kinderzonnebrillen

Sinner heeft ook een mooie en vrij uitgebreide collectie zonnebrillen voor kinderen van zeer uiteeinlopende leeftijden: de Sinner Junior serie. Mooie zonnebrillen voor meisjes en jongens, en zelfs voor baby’s is er een mooie zonnebril, de Sinner Bambino.

Sinner: snow goggles

De skibrillen van Sinner zijn ontworpen voor mannen en vrouwen, en zijn beschikbaar in allerlei prachtige kleuren, vormen, en prints. Ook voor jongeren zijn er een aantal modellen die kleiner vallen, en voor kinderen zijn er verschillende Sinner Junior snow goggles zoals de Toxic S en de Chameleon.

Sinner: sportspecifiek

Een aantal sportbrillen van Sinner hebben een sportspecifiek ontwerp. Dat wil zeggen dat ze zijn ontworpen met een bepaalde sport (of een bepaald type sport) op het oog. Zo is er bijvoorbeeld voor watersporters de Sinner Nautic serie: een serie zonnebrillen die altijd blijven drijven, met gepolariseerde lenzen en een speciale waterwerende coating. Voor elke zonnebril staat aangegeven voor welke activiteiten deze geschikt is. Zo ben je ervan verzekerd dat je een zonnebril in huis haalt die op en top geschikt is voor jouw favoriete sportactiviteiten.

Lees meer...

Alle 10 modellen

10 artikelen

Artikelen 1 tot 10 van 10 in totaal