Ray-Ban Wayfarer LiteForce RB4195

De Ray-Ban® Wayfarer LiteForce (RB4195) is een luxe uitvoering van de Ray-Ban® Wayfarer, en is gemaakt van een innovatief thermoplastisch materiaal, PK001. Dit LiteForce Tech materiaal is lichter, sterker en duurzamer dan andere metalen en kunststoffen die gewoonlijks worden gebruikt om eyewear monturen te maken. Het resultaat is een slankere, lichtere Ray-Ban® Wayfarer die tegelijk ook ijzersterk is. Je ziet en voelt het verschil meteen.

Het montuur heeft een prachtige metallic look en feel. PK001 is een bijzonder bio-materiaal dat eigenlijk vooral gebruikt wordt voor cutting-edge technologie binnen de luchtvaart, ruimtevaart, en de auto-industrie. Omdat dit materiaal bovendien zeer duurzaam en corrosieresistent is wordt het ook gebruikt bij het vervaardigen van medische implantaten.

De veren zijn versierd met een chique metalen plaatje waarin de merknaam Ray-Ban® is gegraveerd. Ook op de rechterlens staat het Ray-Ban® logo. De Ray-Ban® Wayfarer LiteForce is ontworpen voor mannen en vrouwen.

Lees meer...

Filters
Verfijn je keuze

Selectie verfijnen

Geslacht
 1. Dames (9)
 2. Heren (9)
Gepolariseerd
 1. Nee (8)
 2. Ja (1)
Direct Leverbaar
 1. Ja (5)
 2. Nee (4)
Montuur - Kleur
 1. Blauw (3)
 2. Geel (1)
 3. Paars (1)
 4. Zwart (4)
Lens - Type
 1. Normaal (2)
 2. Gradient (4)
 3. Spiegel (3)
Lens - Kleur
 1. Blauw (2)
 2. Bruin (1)
 3. Grijs (2)
 4. Groen (2)
 5. Paars (1)
 6. Rose Goud (1)

9 artikelen

9 artikelen

Artikelen 1 tot 9 van 9 in totaal