Ray-Ban Aviator Flash Lenses

De Ray-Ban® Aviator™ Flash Lenses collectie omvat alle Ray-Ban® Aviator™ zonnebrillen met trendy flash lenzen. Deze spiegelende lenzen zijn beschikbaar in allerlei felle kleuren met prachtige kleurspelingen. De kleuren vloeien steeds dynamisch in elkaar over wanneer je deze lenzen vanuit een andere hoek bekijkt.

Wanneer je door de binnenkant van deze flash lenzen naar buiten kijkt zie je de spiegelende laag zelf niet. De tint wordt voor de drager enkel bepaald door de basiskleur van de lens. Vanaf de buitenkant van de lens gezien zijn je ogen echter volledig onzichtbaar door de spiegelende flash laag. Modieus, sexy, en een tikje brutaal. Met jouw Ray-Ban® Flash Lenses blokkeer je zowel schadelijk zonlicht als jaloerse blikken.

Ray-Ban® flash lenzen worden, net als de standaard spiegellenzen van Ray-Ban®, gemaakt door een laag metaaloxiden bij hoge hitte tegen de lens aan te drukken. Deze oxiden hechten zich aan de lens en creëren een schitterend spiegeleffect. Bij flash lenzen worden er echter meerdere coatings van metaal oxiden laag boven laag toegevoegd, met als resultaat een spiegelende lens met een spectaculair kleureffect.

Lees meer...

Filters
Verfijn je keuze

20 artikelen

20 artikelen

Artikelen 1 tot 20 van 20 in totaal