Ray-Ban Clubround RB4246

De Ray-Ban® Clubround (RB4246) is een prachtige nieuwe design-innovatie van Ray-Ban®. Dit model combineert de dik aangezette montuurstukken en rechte veren van de Ray-Ban® Clubmaster met de ronde lenzen van de Ray-Ban® Round collectie. Zowel de Clubmaster als de Round modellen zijn op zich al zeer succesvolle mode trends, en deze creatieve combinatie van de meest kenmerkende elementen van beide belooft dan ook een van de meest hotte zonnebrillen van deze zomer te worden!

De Ray-Ban® Clubround heeft een montuur van metaal dat langs de bovenste randen is aangezet met dikkere montuurstukken van acetaat die de wenkbrauwen benadrukken. Deze moderne stijl oogt intellectueel en bohemien. De Clubround is beschikbaar in stijlvolle klassieke montuurkleuren met groene G-15 en bruine B-15 lenzen. Ook is het Clubround model verkrijgbaar met schitterend gemarmerde monturen in een aantal opvallende kleuren en met felle Ray-Ban® Flash lenzen.

Het sexy Ray-Ban® Clubmaster model komt oorspronkelijk uit 1986, toen Ray-Ban® besloot het populaire Browline model een moderne twist te geven. De Ray-Ban® Round is gebaseerd op het teashades model en is de ultieme zonnebril van de tegencultuur van de jaren 60s. De Clubround combineert deze nalatenschap op prachtige wijze voor de moderne bohemien en dwarsligger.

Lees meer...

Filters
Verfijn je keuze

Selectie verfijnen

Geslacht
 1. Dames (11)
 2. Heren (11)
Gepolariseerd
 1. Nee (10)
 2. Ja (1)
Direct Leverbaar
 1. Ja (7)
 2. Nee (4)
Montuur - Kleur
 1. Blauw (1)
 2. Bruin (1)
 3. Havana (3)
 4. Paars (1)
 5. Rood (1)
 6. Wit (1)
 7. Zwart (3)
Lens - Type
 1. Normaal (5)
 2. Gradient (1)
 3. Spiegel (5)
Lens - Kleur
 1. Bruin (2)
 2. Geel (1)
 3. Groen (6)
 4. Paars (1)
 5. Roze (2)

11 artikelen

11 artikelen

Artikelen 1 tot 11 van 11 in totaal