Ray-Ban Caravan RB3136

De Ray-Ban® Caravan (RB3136) is een stijlvolle variatie op de legendarische Ray-Ban® Aviator™. De Ray-Ban® Caravan heeft een geheel eigen look en karakter, en werd gelanceerd in 1957. Dit model is een stoere zonnebril voor mannen. In plaats van de druppelvormige Ray-Ban® Aviator lenzen heeft de Ray-Ban® Caravan gestroomlijnde, vierkantere lenzen. Het slanke montuur is van metaal en de oorstukken zijn handgemaakt van acetaat. Het Ray-Ban® logo is zowel in de bovenhoek van de lens als in de metalen plaatjes van de neussteuntjes gegraveerd. De Ray-Ban® Caravan verscheen onder andere in de film Taxi Driver als de zonnebril van Robert de Nir.o

De lenzen van de Ray-Ban® Caravan zijn van mineraalglas en bieden uiteraard 100% bescherming tegen alle schadelijke UV-A, UV-B, en UV-C straling.

Ray-Ban Caravan: maten

De standaardmaat voor een Ray-Ban® Caravan is ‘medium’, en heeft een lensbreedte van 55 millimeter. De medium is de juiste maat voor het merendeel van de mannen. Voor mannen met een wat breder gezicht is de Ray-Ban® Caravan beschikbaar in de maat ‘large’, met een lensbreedte van 58 millimeter.

Lees meer...

Filters
Verfijn je keuze

Selectie verfijnen

Direct Leverbaar
 1. Ja (6)
 2. Nee (3)
Vorm
 1. Pilotenbril (2)
 2. Rechthoekig (5)
Maat
 1. Medium (6)
 2. Large (7)
Montuur - Kleur
 1. Goud (6)
 2. Gunmetal (1)
Lens - Type
 1. Normaal (3)
 2. Gradient (1)
 3. Spiegel (3)
Lens - Kleur
 1. Blauw (1)
 2. Grijs (1)
 3. Groen (4)
 4. Oranje (1)
 5. Paars (1)

7 artikelen

7 artikelen

Artikelen 1 tot 7 van 7 in totaal