Ralph Lauren zonnebrillen

Ralph Lauren is het modemerk van topdesigner Ralph Lauren. Het merk staat vooral bekend om het Ralph Lauren poloshirt met korte mouwen en het beroemde polo logo. Ralph Lauren biedt een prachtige selectie designer zonnebrillen. De meerderheid van deze modellen zijn ontworpen voor vrouwen, maar ook voor mannen kent het Ralph Lauren merk een aantal prachtige zonnebrillen.

Lees hier meer over de Ralph Lauren zonnebrillencollectie, en over de geschiedenis van het merk Ralph Lauren.

Ralph Lauren Zonnebrillen

De zonnebrillen van de Ralph Lauren collectie zijn sexy en elegant. Met sterke lijnen en gewaagde designs stralen deze zonnebrillen zelfverzekerdheid en stijl uit. Terwijl het Polo Ralph Lauren merk voornamelijk zonnebrillen voor heren biedt, richt het Ralph Lauren merk zich voornamelijk op mooie ontwerpen voor vrouwen. Op deze pagina vindt je alle mooiste en nieuwste dameszonnebrillen van topdesigner Ralph Lauren.

De Geschiedenis van Ralph Lauren

Ralph Lauren had al op jonge leeftijd een oog voor mode. Het begon met dassen. Al op de middelbare school verkocht Ralph Lauren dassen aan zijn klas- en schoolgenoten. Later, in 1966, zag hij de beroemde acteur Douglas Fairbanks Jr een Europese das dragen. Dit inspireerde Lauren om kenmerkend brede dassen te ontwerpen. Omdat het bedrijf waar hij destijds voor werkte, de herenmodezaak Brooks Brothers, zijn visie op de das niet deelde, richtte Lauren in 1967 het Polo Ralph Lauren merk op.

In 1969 wist Lauren een boetiek te verwerven binnen Bloomingdale’s in Manhattan. In 1971 lanceerde Ralph Lauren zijn eerste lijn voor vrouwen en opende hij zijn eigen winkel in Beverly Hills. Tien jaar later, in 1981, lanceerde Ralph Lauren zijn eerste winkel in Europa, in het modieuze West End van London. Hiermee werd het Ralph Lauren merk een internationaal modefenomeen.

Lees meer...

Alle 17 modellen

17 artikelen

Artikelen 1 tot 17 van 17 in totaal