Polo zonnebrillen

Polo is het originele merk van topdesigner Ralph Lauren. Het merk staat vooral bekend om het Ralph Lauren poloshirt met korte mouwen, en het beroemde polo logo. Polo Ralph Lauren biedt een prachtige selectie designer zonnebrillen voor mannen en vrouwen. Lees hier meer over de Polo Ralph Lauren collectie, en over de geschiedenis van het merk Polo Ralph Lauren.

Polo Zonnebrillen

De zonnebrillen van Polo Ralph Lauren stralen zelfverzekerdheid en stijl uit. De Polo zonnebrillenlijn omvat onder andere een aantal prachtige pilotenbrillen zoals het ‘bullethole’ model Polo PH3091Q en de klassieke Polo PH3094, stijlvolle squared modellen zoals de Polo PH4053 en de Polo PH4064, en nog vele andere strakke topdesigns.

De Geschiedenis van Polo Ralph Lauren

Ralph Lauren had al op jonge leeftijd een oog voor mode. Het begon met dassen. Al op de middelbare school verkocht Ralph Lauren dassen aan zijn klas- en schoolgenoten. Later, in 1966, zag hij de beroemde acteur Douglas Fairbanks Jr een Europese das dragen. Dit inspireerde Lauren om kenmerkend brede dassen te ontwerpen. Omdat het bedrijf waar hij destijds voor werkte, de herenmodezaak Brooks Brothers, zijn visie op de das niet deelde, richtte Lauren in 1967 het Polo Ralph Lauren merk op. Polo Ralph Lauren is dus het originele Ralph Lauren merk.

In 1969 wist Lauren een boetiek te verwerven bij Bloomingdale’s in Manhattan. In 1971 lanceerde Ralph Lauren zijn eerste lijn voor vrouwen en opende hij zijn eigen winkel in Beverly Hills. Tien jaar later, in 1981, lanceerde Ralph Lauren zijn eerste winkel in Europa, in het modieuze West End van London. Hiermee werd het Polo Ralph Lauren merk een internationaal fenomeen. In 1993 lanceerde Ralph Lauren de Polo Sport lijn.

Hoewel er over de jaren veel dochtermerken van Ralph Lauren zijn bijgekomen, zoals Polo Sport, Ralph, Ralph Lauren Black Label, Purple Label, en Blue Label, Club Monaco, en Chaps, is het Polo merk altijd het vlagschip van deze wereldbekende designer gebleven.

Lees meer...

Alle 33 modellen

33 artikelen

Artikelen 1 tot 33 van 33 in totaal