Persol Zonnebrillen

Persol is een Italiaans merk gespecialiseerd in luxe zonnebrillen voor mannen en vrouwen. De merknaam is afgeleid van ‘per il sole’. Dit betekent ‘voor de zon’. Persol heeft als merk een aantal unieke patenten op haar naam staan, inclusief het prachtige Meflecto systeem en de Victor Flex neusbrug. Hieronder kun je meer lezen over de geschiedenis, de bijzondere innovaties, en de verschillende collecties van Persol.

ONTDEK PERSOL

Persol is een Italiaans merk gespecialiseerd in luxe zonnebrillen voor mannen en vrouwen. De merknaam is afgeleid van ‘per il sole’. Dit betekent ‘voor de zon’. Persol heeft als merk een aantal unieke patenten op haar naam staan, inclusief het prachtige Meflecto systeem en de Victor Flex neusbrug.

Het assortiment van Persol is ingedeeld in een aantal prachtige collecties: Classics, Design, en Suprema. De Collezione Classics is een collectie van de meest iconische en klassieke modellen van Persol. De Collezione Design bestaat uit innovatieve modellen met voornamelijk zeer lichte monturen van metaal. De Collezione Suprema is de heritage collectie, en bestaat uit heruitgaven en redesigns van de meest legendarische Persol zonnebrillen.

"For those who want to
experience uniqueness."

ITALIAANS VAKMANSCHAP

 

Het merk Persol garant voor uitstekende smaak en hoge kwaliteit. Dit geldt zowel voor het vakmanschap dat komt kijken bij het monteren van de prachtige Meflecto monturen, als de uitstekende UV-bescherming en visuele scherpte van de lenzen.

Persol zonnebrillen zijn meer dan alleen een luxe fashion item. Met Persol haal je met absolute zekerheid een vakkundig ontworpen staaltje eyewear-technologie van de hoogste kwaliteit in huis, evenals een bijzonder stukje Italiaanse geschiedenis.

ONTDEK DE HELE COLLECTIE