Oakley Plaintiff OO4057

De Oakley Plaintiff® (OO4057) is een prachtige pilotenbril voor mannen. Dit model heeft niet alleen een unieke, edgy look maar zit bovendien ook vol innovatieve technologie. Het lichte montuur is gemaakt van C-5™ en is uitgerust met prachtige Mono Shock™ scharnieren van titaan. Het ontwerp van deze sterke scharnieren is gebaseerd op de veren van raceauto’s. De High Definition Optics® lenzen van het zeer sterke en stootvaste materiaal Plutonite® bieden haarfijn zicht. Op de scharnierstukken staat subtiel het bekende Oakley ‘O’ logo gegraveerd.

Oakley Plaintiff: montuur

Het montuur van de Oakley Plaintiff™ is gemaakt van Oakley’s in-house ontworpen C-5™ alloy, een ontzettend sterke legering van vijf verschillende metalen die op zeer hoge temperaturen zijn samengesmolten. Het resultaat is een bijzonder duurzaam materiaal dat zeer licht van gewicht is. In de veren is een reliëfstrook uitgesneden. Dankzij de flexibele en sterke Mono Shock™ scharnieren kunnen de sportieve bayonet-stijl veren van de Oakley Plaintiff™ ook licht naar buiten buigen voor extra comfort. De Three-Point Fit technologie van Oakley verdeelt het gewicht van de zonnebril optimaal en houdt de Oakley Plaintiff™ altijd perfect in positie.

Oakley Plaintiff: lenzen

De lenzen van de Oakley Plaintiff™ zijn gemaakt van Plutonite®. Ze voldoen aan zeer strenge veiligheidseisen en bieden haarscherp zicht. Oakley Plaintiff™ lenzen zijn ook verkrijgbaar met spiegelende Iridium® lens coatings in verschillende afwerkingen en gepolariseerde Oakley HDPolarized™ lenzen voor extra bescherming tegen gereflecteerd zonlicht en felle schitteringen.

Lees meer...

Helaas

Dit model is definitief niet meer leverbaar

Bekijk hier alle modellen van Oakley

Artikelen 1 tot 0 van 0 in totaal