Oakley Jupiter Squared OO9135

De Oakley Jupiter Squared™ (OO9135) is een stoer model voor mannen. Het opvallende ontwerp van de veren en de metaalaccenten achter de scharnieren is gebaseerd op de vorm van een vlindermes. Een stijlvolle en prestatiegerichte zonnebril voorzien van een grote hoeveelheid innovatieve technologie.

Oakley Jupiter Squared: lenzen

De Oakley Jupiter Squared™ heeft zeer sterke en stootvaste Plutonite® High Definition Optics™ lenzen die voldoen aan zeer strenge veiligheidseisen. Deze HDO® lenzen bieden scherper zicht dan de standard optics lenzen die de meeste andere merken hanteren. Standard optics lenzen kunnen de objecten in je gezichtsveld lichtelijk vervormen. De HDO® lenzen van Oakley bieden altijd natuurgetrouw en nauwkeurig zicht.

Oakley Jupiter Squared: montuur

Het montuur van de Oakley Jupiter Squared™ is van lichtgewicht O Matter®, een bijzonder sterk materiaal. De wrap-around oorstukken hebben een hydrofiele coating van Oakley’s gepatenteerde materiaal Unobtainium®. Juist als je meer zweet geeft Unobtainium® je de extra grip die je nodig hebt. Dankzij de comfortabele Three-Point Fit technologie van Oakley wordt het gewicht van de zonnebril optimaal verdeeld en blijft de Oakley Jupiter Squared™ altijd perfect in positie.

Lees meer...

Filters
Verfijn je keuze

Selectie verfijnen

Gepolariseerd
  1. Nee (3)
  2. Ja (2)
Montuur - Kleur
  1. Grijs (1)
  2. Zwart (5)
Lens - Type
  1. Normaal (2)
  2. Spiegel (3)
Lens - Kleur
  1. Bruin (1)
  2. Grijs (3)
  3. Groen (1)
  4. Zwart (1)

5 artikelen

5 artikelen

Artikelen 1 tot 5 van 5 in totaal