Oakley Fives Squared OO9079

De Oakley Fives Squared™ (OO9079) is een hoekigere versie van de Oakley Fives™, en is ontworpen voor mannen. Deze stijlvolle zonnebril steekt dankzij de Condensed Cranial Geometry technology van Oakley niet uit aan de zijkanten zoals de meeste zonnebrillen dat doen. De Fives Squared™ sluit nauw aan op het gezicht voor een sportieve wrap-look die giert van de adrenaline. De Oakley Fives Squared™ combineert mode en prestatie-gericht ontwerp, met zijn strakke montuur, Plutonite® High Definition Optics® lenzen. Op beide veren staat het bekende Oakley ‘O’ logo.

Oakley Fives Squared: montuur

Het montuur van de Oakley Fives Squared™ is gemaakt van O Matter®, een lichtgewicht en zeer sterk materiaal dat in het Oakley lab is ontworpen. De sterke scharnieren zijn volledig met het montuur geïntegreerd en vormen een vloeiend geheel. De neussteuntjes lopen vloeiend over in de rest van het montuur. Dankzij het comfortabele Three-Point Fit ontwerp van Oakley wordt het gewicht van de zonnebril optimaal verdeeld en blijft de Oakley Fives Squared™ altijd perfect in positie.

Oakley Fives Squared: lenzen

Alle Oakley Fives Squared modellen zijn uitgerust met innovatieve High Definition Optics® (HDO®) lenzen gemaakt van het zeer sterke materiaal Plutonite®. De HDO® lenzen met gepatenteerde XYZ Optics® technologie van Oakley bieden haarscherp zicht en voldoen bovendien aan zeer strenge veiligheidseisen.

Lees meer...

Filters
Verfijn je keuze

Selectie verfijnen

Prijs
 1. € 0,00 - € 99,99 (3)
 2. € 100,00 - € 199,99 (4)
Gepolariseerd
 1. Nee (3)
 2. Ja (4)
Direct Leverbaar
 1. Ja (3)
 2. Nee (4)
Montuur - Kleur
 1. Bruin (2)
 2. Grijs (1)
 3. Tortoise (1)
 4. Zwart (3)
Lens - Type
 1. Normaal (4)
 2. Spiegel (3)
Lens - Kleur
 1. Blauw (1)
 2. Bruin (2)
 3. Goud (1)
 4. Grijs (3)
 5. Zwart (1)

7 artikelen

7 artikelen

Artikelen 1 tot 7 van 7 in totaal