Oakley zonnebrillenOakley zonnebrillen

Oakley Zonnebrillen

Oakley is een wereldberoemd Amerikaans sportmerk en kenmerkt zich door fashion appeal, het gebruik van innovatieve materialen, en nauwe samenwerking met topatleten in het design- en testproces. Binnen de sport, lifestyle en fashion collecties produceert Oakley zowel zonnebrillen voor mannen als voor vrouwen.

Oakley zonnebrilOakley zonnebril
Oakley zonnebrilOakley zonnebril

Ontdek de Oakley collectie

Oakley zonnebrillen bestaan uit authentieke en innovatieve materialen, designs en technologieën. Voor elke gelegenheid is er een geschikte Oakley zonnebril. Ook voor skate sporten. In de nieuwe Oakley Skate campagne staan we stil bij de vrijheid en vreugde die skaters en skateboarders ervaren. In de skate gemeenschap vind je diverse culturen, leeftijden en levensstijlen. Ook de gedachten zijn anders: waar de een stadsuitbreiding ziet, ziet een skater bijvoorbeeld juist onbeperkt mogelijkheden en kansen. Het landschap is wat ze ervan maken, een ruimte om te improviseren en te creëren. Met een Oakley zonnebril haal je het beste uit jouw activiteit!

Ontdek de Oakley collectie

Oakley zonnebrillen bestaan uit authentieke en innovatieve materialen, designs en technologieën. In de nieuwe Oakley Skate campagne staan we stil bij de vrijheid en vreugde die skaters en skateboarders ervaren. In de skate gemeenschap vind je diverse culturen, leeftijden en levensstijlen. Met een Oakley zonnebril haal je het beste uit jouw activiteit!

Your World. Your Playground.

De nieuwe collectie van Oakley 

Oakley Frogskins zonnebrilOakley Frogskins zonnebril

Oakley Frogskins

De Oakley Frogskins zonnebril is een legendarisch model in de Oakley zonnebrillencollectie. De Frogskins zette het merk in de jaren tachtig op de kaart. Deze klassieker is en blijft een bestseller! Zowel binnen als buiten de sportwereld is de Frogskins zonnebril een must have. De stijlvolle zonnebril is geschikt voor dagelijks gebruik of voor een leuk dagje uit. Maar ook tijdens het skaten, skateboarden, fietsen of wandelen kan je genieten van de zonnebril. Ook de Oakley Frogskins OO9013 is verkrijgbaar met de Prizm technologie voor een betere kijkervaring. 

 


Oakley Frogskins zonnebrilOakley Frogskins zonnebril

Oakley Frogskins

De Oakley Frogskins zonnebril is een legendarisch model in de Oakley zonnebrillencollectie en een bestseller. De stijlvolle zonnebril is geschikt voor dagelijks gebruik, maar ook voor verschillende sporten. Dit model is verkrijgbaar met Prizm technologie voor een betere kijkervaring.


Oakley Reedmace

De Oakley Reedmace zonnebril is het perfecte accessoire voor een stijlvolle look. Deze zonnebril kan je gebruiken voor dagelijks gebruik, maar ook voor sportactiviteiten. Het model is oorspronkelijk een inspiratie op surfplanken en de levensstijl rond surfen. Maar ook voor skaters is de zonnebril perfect. Ook deze zonnebril is voorzien van een BiO Matter plantaardig montuur met het Oakley logo en patronen op de pootjes. Met de Prizm glazen zie je kleuren en contrasten beter waardoor details ook beter opvallen. Zo maak jij jouw skate avontuur veel beter!

 

Oakley ReedmaceOakley Reedmace


Oakley Leffingwell zonnebrilOakley Leffingwell zonnebril

Oakley Leffingwell 

De Oakley Leffingwell zonnebril is een stijlvolle accessoire dat gebruikt kan worden tijdens het sporten, maar ook voor dagelijks en casual gebruik. De Oakley Leffingwell zonnebrillen hebben monturen van BiO Matter. Dit is een plantaardig materiaal. Hiermee wil het merk een steentje bijdragen aan een beter milieu. Het montuur bevat verfijnde details, zoals een textuur op de brillenpootjes. Het Oakley logo vind je uiteraard ook terug op de zonnebril. Het ontwerp is geïnspireerd op de afwerking van surfplanken en de levensstijl rond surfen, maar ook rond skaten. Om de kijkervaring te verbeteren, is de zonnebril verkrijgbaar met de bekende Prizm glazen.

 


Oakley LeffingwellOakley Leffingwell

Oakley Leffingwell 

 De Oakley Leffingwell zonnebrillen hebben monturen van BiO Matter: een plantaardig materiaal voor een beter milieu. Het montuur bevat verfijnde details. Om de kijkervaring te verbeteren, is de zonnebril verkrijgbaar met de bekende Prizm glazen.


 

 

 

#YourWorldYourPlayground

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk de Oakley zonnebrillencollectie

 1. Oakley Leffingwell OO9100-06-57
  Oakley Leffingwell OO9100-06-57
  4 kleuren
  € 200,-
 2. Oakley Reedmace OO9126-03-54
  Oakley Reedmace OO9126-03-54
  5 kleuren
  € 150,-
 3. Oakley Holbrook XL OO9417-04-59
  Oakley Holbrook XL OO9417-04-59
  14 kleuren
  € 150,-
 4. Oakley Latch OO9265-52-53
  Oakley Latch OO9265-52-53
  11 kleuren
  € 210,-
 5. Oakley Trillbe X OO9340-02-52
  Oakley Trillbe X OO9340-02-52
  2 kleuren
  € 130,-
 6. Oakley Sylas OO9448-13-57
  Oakley Sylas OO9448-13-57
  18 kleuren
  € 180,-
 7. Oakley Contrail OO4147-06-57
  Oakley Contrail OO4147-06-57
  3 kleuren
  € 235,-
 8. Oakley Parlay OO4143-05-58
  Oakley Parlay OO4143-05-58
  3 kleuren
  € 220,-