ONTDEK OAKLEY ZONNEBRILLEN

Oakley is een wereldberoemd Amerikaans sportmerk en kenmerkt zich door fashion appeal, het gebruik van innovatieve materialen, en nauwe samenwerking met topatleten in het design- en testproces. Binnen de sport, lifestyle en fashion collecties produceert Oakley zowel zonnebrillen voor mannen als voor vrouwen.

OAKLEY BESTSELLERS

Shop Oakley PRIZM™Shop Oakley PRIZM™

PRIZM™ LENZEN

 De Prizm™ lens van Oakley is er niet zómaar een. Deze unieke ontwikkeling staat bekend als een van Oakley's meest geavanceerde lenzen. Met de Prizm™ lens worden kleuren rijker, contrasten opgehelderd en worden details meer zichtbaar.  

"Prizm™ is an Oakley lens technology
designed to enhance color and contrast
, so you can see more details..."

NEW: DE OAKLEY SUTRO™

Sutro™, ontworpen met het oog op performance, geeft elke wielrenner een stoere en veelzijdige look die uitstekend op de fiets en in de vrije tijd kan worden gedragen. Geïnspireerd door vroegere pioniers die ongekende grenzen doorbraken, staat de geheel nieuwe Oakley Sutro™ zonnebril gelijk aan actie en expressie, zowel in de sport als in het dagelijks leven.  

Nieuwste collectie van Oakley in je mailbox? Schrijf je dan nu in!

DE OAKLEY COLDFUSE™

Wees alles behalve 'gewoontjes' met de nieuwe Oakley Coldfuse. Deze innovatieve zonnebril is niet alleen uniek qua uiterlijk, maar ook de constructie van traditionele zonnebrillen wordt opnieuw gedefinieerd. Het technische ontwerp gebruikt enkel één element om de 24 onderdelen van het montuur bij elkaar te houden, waardoor een echt progressieve esthetiek ontstaat die vertrouwen en zelfexpressie uitstraalt.