Michael Kors Zonnebrillen

Michael Kors is een wereldberoemd modemerk met een prachtige collectie zonnebrillen. Het merk is vernoemd naar oprichter en hoofddesigner Michael Kors. De ontwerpen van Michael Kors zonnebrillen zijn chique, uniek, en tijdloos.

ONTDEK MICHAEL KORS

Michael Kors is vernoemd naar de wereldberoemde, bekroonde Amerikaanse ontwerper van luxe accessoires.

De ready to wear collectie straalt een luxueuze jetset levensstijl uit en combineert stijl met elegantie. De iconische thema's en logo's van het merk zorgen voor de synergie tussen alle categorieën.

Een groot deel van de prachtige Michael Kors collecties hebben de naam van de meest beroemde vakantieoorden, spectaculaire stranden, indrukwekkende steden en tropische eilanden. De slanke en gedurfde ontwerpen van Michael Kors zonnebrillen roepen daarbij direct een luxueus vakantiegevoel op.

 

"The brand reflects a modern interpretation of jet set—one that focuses on speed, energy and optimism..."

 

 Al sinds zijn vroege jeugd was de ontwerper Michael Kors gefascineerd door mode, deels omdat zijn moeder als model werkte. Na 9 maanden in het New York Institute of Fashion and Technology had Kors genoeg gezien om zijn eigen lijn te starten. Hij stopte met zijn studie en nam een baan aan in een Bergdorf Goodman boetiek in New York waar hij een klein deel van de winkel mocht vrijmaken voor zijn eigen ontwerpen.

 

Tegenwoordig heeft Michael Kors winkels in de meest beroemde steden ter wereld: New York, London, Milan, Parijs, Dubai, Tokyo, Hong Kong, Rio de Janeiro, Beverly Hills, en vele andere toplocaties. Zijn ontwerpen worden gedragen door beroemdheden, onder andere Angelina Jolie, Jennifer Lopez, Michelle Obama, Taylor Swift, Jennifer Lawrence, en Kate Middleton.