Michael Kors Zonnebrillen

Michael Kors is een wereldberoemd modemerk met een prachtige collectie zonnebrillen. Het merk is vernoemd naar oprichter en hoofddesigner Michael Kors. De ontwerpen van Michael Kors zonnebrillen zijn chique, uniek, en tijdloos.

De Michael Kors collectie

Wij hebben een gigantisch aanbod luxe Michael Kors zonnebrillen. Een groot deel van deze prachtige collectie is vernoemd naar beroemde vakantieoorden, spectaculaire stranden, indrukwekkende steden, en tropische eilanden. De strakke en gewaagde designs van Michael Kors zonnebrillen roepen dan ook meteen een luxe vakantie gevoel op.

Wij zijn officieel dealer van Michael Kors zonnebrillen, en alle Michael Kors modellen in ons aanbod zijn originele Michael Kors producten voorzien van het Michael Kors logo op de veren en de lens.

De geschiedenis van Michael Kors

Al sinds zijn vroege jeugd was Michael Kors gefascineerd door mode, deels omdat zijn moeder als model werkte. Na 9 maanden in het New York Institute of Fashion and Technology had Kors genoeg gezien om zijn eigen lijn te starten. Hij stopte met zijn studie en nam een baan aan in een Bergdorf Goodman boetiek in New York waar hij een klein deel van de winkel mocht vrijmaken voor zijn eigen ontwerpen.

Hier werd Michael Kors al snel ontdekt door een van de mode managers van Bergdorf, Dawn Mello. Nadat Mello hem aanmoedigde om zijn ontwerpen te laten zien aan de kopers van Bergdorf was het hek van de dam. In 1981 lanceerde Michael zijn eigen bedrijf en daarbij ook de eerste Michael Kors lijn voor vrouwen. Van 1990 tot 1993 startte hij de eerste versie van de KORS lijn. In 2002 lanceerde Kors zijn eigen lijn voor mannen, en in 2004 lanceerde Michael Kors een vernieuwde versie van de KORS lijn. Ook de MICHAEL lijn werd in 2004 gelanceerd.

Tegenwoordig heeft Michael Kors winkels in de meest beroemde steden ter wereld: New York, London, Milan, Parijs, Dubai, Tokyo, Hong Kong, Rio de Janeiro, Beverly Hills, en vele andere toplocaties. Zijn ontwerpen worden gedragen door beroemdheden, onder andere Angelina Jolie, Jennifer Lopez, Michelle Obama, Taylor Swift, Jennifer Lawrence, en Kate Middleton.

Lees meer...

Alle 43 modellen

43 artikelen

Artikelen 1 tot 43 van 43 in totaal