Mcq zonnebrillenMcq zonnebrillen

McQ Zonnebrillen

Alexander McQueen is een bekend merk in de modewereld. Veel beroemdheden, zoals Lady Gaga, Rihanna en Victoria Beckham dragen dit designermerk. Bij ons shop je nu de zonnebrillen van McQ, de jongere lijn van Alexander McQueen. In deze collectie vind je zonnebrillen met een klassieke vorm, maar dankzij de innovatieve ideeën vind je ook opvallende en iconische vormen. Daarnaast vind je ook veel kleur in de zonnebrillen wat voor een hippe uitstraling zorgt!

Ontdek McQ

De McQ zonnebrillencollectie straalt lente uit. De collectie bestaat uit fijne frisse kleuren, vrolijke prints en opvallende monturen. Er is een prachtige combinatie gemaakt tussen het werken met staal en hoogwaardig acetaat. Het acetaat is opvallend door zachte maar uitgesproken vormen, veelal in transparant gekleurde versies uitgebracht. De gedurfde proporties geven licht door glanzende en transparante materialen.

Ontdek McQ

De McQ zonnebrillencollectie straalt lente uit. De collectie bestaat uit fijne frisse kleuren, vrolijke prints en opvallende monturen. Er is een prachtige combinatie gemaakt tussen het werken met staal en hoogwaardig acetaat. Het acetaat is opvallend door zachte maar uitgesproken vormen, veelal in transparant gekleurde versies uitgebracht.De gedurfde proporties geven licht door glanzende en transparante materialen.

Kleurrijk & fris

Ontdek de nieuwe collectie van McQ.


McQ Dames Zonnebrillen

 De zonnebrillen met opvallende kleuren en tijdloze vormen zorgen voor een frisse look die jouw iconische onvergetelijke look een boost geeft. Lente en zomerse vibe straal jij uit met een opvallend en licht montuur van McQ. 

 

McQ Dames Zonnebrillen

 

 De zonnebrillen met opvallende kleuren en tijdloze vormen zorgen voor een frisse look die jouw iconische onvergetelijke look een boost geeft. Lente en zomerse vibe straal jij uit met een opvallend en licht montuur van MCQ. 

 Ontdek alle McQ Zonnebrillen