Guess zonnebrillenGuess zonnebrillen

Guess Zonnebrillen

Guess staat bekend om haar moderne en on-trend collecties. Met een breed assortiment aan Guess dames zonnebrillen zet het merk een gedurfde stijl neer. De on-trend Guess zonnebril kenmerkt zich door de unieke combinaties in monturen en glazen. Ook staat bij Guess felle kleuren en sierlijke vormen voorop.

Guess zonnebrillenGuess zonnebrillen
Guess zonnebrillenGuess zonnebrillen

Ontdek Guess Fall/Winter 2022

De nieuwe Fall/Winter zonnebrillencollectie staat in teken van het voorkomen en bestrijden van borstkanker. De monturen zijn versierd met een roze lint wat als symbool staat voor de preventie van borstkanker. De moderne zonnebrillen hebben het G-logo op de brillenpootjes en hebben een stevig montuur van acetaat. De stijlvolle en trendy zonnebrillen vertegenwoordigen het karakter en de waarden van de samenwerking tussen Guess, Marcolin en The Get In Touch Foundation. Bekijk de nieuwe collectie!

Ontdek Guess FW2022

De nieuwe Fall/Winter zonnebrillencollectie staat in teken van het voorkomen en bestrijden van borstkanker. De monturen zijn versierd met een roze lint wat als symbool staat voor de preventie van borstkanker. Bekijk de nieuwe collectie!

Elegant & Eigentijds

Nieuw in de collectie!

Guess x J Balvin 

Mi gente! Guess heeft een samenwerking met the one and only J Balvin. Deze Colombiaanse superster is vaker te zien in een vette outfit met een bijpassende extravagante zonnebril. De collectie zelf heet de J Balvin Amor collectie. De zonnebrillen uit deze collectie bevatten een rood hartvormige Guess-logo op beide brillenpootjes. De universele boodschap in de Amor collectie is ‘Amor y Paz’ oftewel ‘vrede en liefde’. De stijlvolle zonnebrillen hebben een vleugje streetstyle wat de zonnebril extra bijzonder maakt!

Guess x J Balvin 

Mi gente! Guess heeft een samenwerking met the one and only J Balvin. Deze Colombiaanse superster is vaker te zien in een vette outfit met een bijpassende extravagante zonnebrilDe zonnebrillen uit deze collectie bevatten een rood hartvormige Guess-logo op beide brillenpootjes.

Shop Guess zonnebrillen

Bekijk de hele collectie!