Bidutchy Zonnebrillen

Bidutchy is een Nederlands zonnebrillenmerk met vrolijke monturen in allerlei felle en opvallende kleuren. Bovendien heeft Bidutchy een gepatenteerd systeem om snel en gemakkelijk van lenzen te wisselen. Elk setje lenzen heeft een gekleurde rand. Zo kun je je zonnebril aanpassen voor bijvoorbeeld een festival, of een wedstrijd van je favoriete team. Je krijgt er bij aankoop van een Bidutchy zonnebril standaard een extra paar lenzen naar keuze bij.

Panama en Montana

Bidutchy heeft twee basismodellen, de Panama en de Montana. De Panama is een pilotenbril met grote oversized lenzen. De Montana is een kleiner en smaller ontwerp. Beide monturen zijn gemaakt van kunststof omhuld met een dunne rubberlaag voor een matte afwerking. Zowel de Panama als de Montana zijn beschikbaar in 10 opvallende kleuren.

Bidutchy: gepolariseerde lenzen

Voor ieder model zijn er 12 verschillende lensvariaties: 10 verschillende kleuren, en twee gekleurde spiegellens opties, blauw en geel. Zo kun je allerlei opvallende kleurencombinaties samenstellen die je niet snel ergens anders zal tegenkomen. Bovendien zijn alle Bidutchy lenzen gepolariseerd. Welke lenzen je ook kiest, je bent altijd verzekerd van extra bescherming tegen weerkaatste schitteringen op water, glas, metaal, en andere reflecterende oppervlaktes.

Let wel, de vorm van de lenzen verschilt voor de Panama en de Montana modellen, dus zorg er voor dat je het juiste model kiest als je later nog extra lensopties bij wilt bestellen.

Lees meer...

Helaas

Dit merk is definitief niet meer leverbaar

Bekijk hier alle zonnebrillen

Artikelen 1 tot 0 van 0 in totaal