Arnette zonnebrillen

Arnette is een Amerikaans zonnebrillenmerk uit Orange County, California. Dit jonge en trendy merk is in 1992 opgericht door Greg Arnette. Vanuit een bescheiden enkele garage groeide Arnette met een collectie iconische modellen zoals de Black Dog en de Raven binnen drie jaar uit tot een van de meest bekende zonnebrillenmerken van de Amerikaanse tegencultuur.

In 1995 brak Arnette door in de sportwereld en begon het merk ook bekendheid te verwerven onder de celebrities van de film- en muziekwereld. Vijf jaar later luidde het nieuwe millennium de internationale doorbraak van Arnette in. Arnette staat bekend om samenwerkingen met artiesten zoals Del the Funky Homosapien, Bad Brains, en Slayer. Ook ondersteunt Arnette jonge atleten met sponsorship deals en organiseert het merk de Arnette Pro Junior competities voor jonge surfers.

Arnette Lenzen

Arnette staat bekend om het gebruik van een aantal innovatieve materialen en ontwerpen. Zo zijn er bijvoorbeeld de Arnette lenzen van polycarbonaat en APX, schokabsorberende materialen van zeer hoge kwaliteit die perfect zijn voor outdoor topsport. De gepolariseerde lenzen van Arnette bieden bovendien extra bescherming tegen gereflecteerde schitteringen die van oppervlakten als water, zand, en metaal afkaatsen.

Arnette Monturen

Arnette Grilamid

De Grilamid monturen van Arnette zijn ideaal voor sporters. Dit materiaal is licht en ultra-sterk. Ook weerstaat Grilamid met gemak extreme veranderingen in temperatuur zonder te vervormen.

Arnette: The D.O.T.

Het D.O.T. systeem verdeelt de druk strategisch over het gehele montuur. Waar goedkopere zonnebrillen in de loop van de dag gaan knellen op de neus en rond de oren, voelen de monturen van Arnette de hele dag licht en comfortabel aan.

Arnette A.C.E.S Collection

Bij de zonnebrillen van de Arnette A.C.E.S. Collectie (Arnette Creative Exchange System), krijg je er een extra paar veren bij in een opvallende contrastkleur. Deze veren zijn makkelijk te verwisselen. Gebruik de extra veren om je zonnebril een nieuwe custom look te geven, en ruil met je vrienden om nog meer variatie aan jouw favoriete modellen toe te voegen.

Lees meer...

Alle 5 modellen

5 artikelen

Artikelen 1 tot 5 van 5 in totaal