• Klantenservice
  • Contact

Helaas! De dag van de liefde is voorbij

Valentijnsdag is helaas voorbij, maar wees niet getreurd. Volgend jaar zijn wij er gewoon weer bij! Kan je niet wachten op die exclusieve valentijnskorting? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Zo blijf jij altijd op de hoogte van de laatste deals en hoogste kortingen!

 Wat is je e-mailadres?


 
 
*Door je aan te melden, ga je akkoord met het Privacybeleid en de Gebruiksvoorwaarden van zonnebrillen.com.

Be a power couple with your own style

Valentijnsdag is de dag van liefde, genegenheid en romantiek en hoe spendeer je deze dag beter dan met jouw power wederhelft? Maar... deze dag gaat niet om het nastreven van couple goals, maar het zijn van een "power couple"! Hoe goed je qua innerlijk ook bij elkaar past, stylen kunnen verschillen en elkaar complimenteren. Be a power couple with your own style. Mix and match jouw look met die van jouw partner en scoor nu 14% korting op de zonnebrillen uit de valentijnselectie .

Be a power couple with your own style

Valentijnsdag is de dag van liefde, genegenheid en romantiek en hoe spendeer je deze dag beter dan met jouw power wederhelft? Maar... deze dag gaat niet om het nastreven van couple goals, maar het zijn van een "power couple"! Hoe goed je qua innerlijk ook bij elkaar past, stylen kunnen verschillen en elkaar complimenteren. Be a power couple with your own style. Mix and match jouw look met die van jouw partner en scoor nu 14% korting op de zonnebrillen uit de valentijnselectie.

Shop jouw power couple gift

Shop met 14% korting

Shop jouw power couple gift

Shop met 14% korting

  • Morgen in huis
    Op werkdagen voor 23:00u besteld
  • Gratis verzending en retour
    Andere maat? Geen probleem!
  • 100 dagen bedenktijd
    Retourneren is gratis en eenvoudig

Unite your sunglasses

Shop de kleur van de liefde

Couple up your sunglasses

Shop de kleur van de liefde