Unboxing met Hef

Hef is een van iconische rappers uit de Nederlandse hiphopscene. Elke rapper heeft wel een grote voorbeeld. Voor Hef was dat de legendarische The Notorious B.I.G.! In de videoclip 'Hypnotize' van Biggie komt een Versace Medusa zonnebril in voor. Ter inspiratie heeft Hef speciaal voor jou een unboxing video gemaakt van de vernieuwe Versace Medusa Biggie zonnebril. Bekijk hieronder de favoriete zonnebrillen van Hef en zijn unboxing video!

Unboxing met Hef

Hef is een van iconische rappers uit de Nederlandse hiphopscene. Elke rapper heeft wel een grote voorbeeld. Voor Hef was dat de legendarische The Notorious B.I.G.! In de videoclip 'Hypnotize' van Biggie komt een Versace Medusa zonnebril in voor. Terinspiratie heeft Hef speciaal voor jou een unboxing video gemaakt van de vernieuwe Versace Medusa Biggie zonnebril. Bekijk hieronder de favoriete zonnebrillen van Hef en zijn unboxing video!

Hef personal favorites

Hef personal favorites

HEF x Versace Medusa Biggie

De Versace Medusa zonnebril kreeg veel populariteit door de legendarische Notorious B.I.G, ook wel bekend als Biggie. De dikke poten en het goudkleurige logo zijn erg kenmerkend voor dit model. Deze zonnebril is een ode aan de rapper en heeft de naam Versace Medusa Biggie gekregen. Ben je benieuwd naar de zonnebril? Bekijk dan onze speciale unboxing video met niemand minder dan rapper Hef!

Versace Medusa Biggie 

De Versace Medusa Biggie is misschien wel een van de meest bekende zonnebril van de Versace-collectie. De Medusa Biggie is bij veel artiesten en favoriet waaronder rapper Hef. Hef gaat zeker niet de deur uit zonder zijn favoriete Versace zonnebril. De Versace 4361 heeft het iconische Medusa symbool op de tempels die zorgen voor een direct herkenbare look en gelijk ook jouw all time favorite is!

Bekijk alle zonnebrillen van Versace

Bekijk alle zonnebrillen van Versace