Thuiswinkel Waarborg

Thuiswinkel Waarborg is hét kwaliteitskeurmerk voor online winkelen. Zonnebrillen.com respecteert de regels die zijn opgenomen in de Gedragscode van Thuiswinkel Waarborg om jou als consument zo optimaal mogelijk te beschermen. Met het Thuiswinkel Waarborg keurmerk weet je zeker dat je met een betrouwbare webshop te maken hebt. Door de strenge eisen op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit ondersteund ook de Consumentenbond het keurmerk en kan je vertrouwen op: 

 

Een veilige betaalomgeving

30 dagen bedenktijd

Helder aanbod

Duidelijke prijzen

Klachtenprocedure

Indien u een klacht heeft over onze producten of onze service, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. U krijgt van ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw klacht een inhoudelijke reactie. Indien u niet tevreden bent met de afhandeling van uw klacht dan kunt u deze ook voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel (www.sgc.nl) of aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

De onderstaande reactietijden gelden voor contactmomenten die tussen 09:00 uur - 17:00 uur op werkdagen worden verricht. Wij zijn iedere werkdag (maandag t/m vrijdag) telefonisch bereikbaar van 09:00 uur tot 23:00 uur!