Tinker Tailor

Boy meets girl style. Perfect om in gehuld te gaan richting kantoor voor je buitenshuis werkdagen. Van goed uitgesneden colberts, tot aan loose fit pantalons en mantel rokken. Recht toe recht aan, dikke stoffen en vooral de oversized colbert + trenchcoat zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Paar loafers aan de voeten en je kan de deur uitstappen. Mix jouw style met een fashion zonnebril van bijvoorveeld Bottega Veneta, Saint Laurent of Chimi. Be ready for the sun and your office day. 

 

Van goed uitgesneden colberts, tot aan loose fit pantalons en mantel rokken. Perfect om in gehuld te gaan richting kantoor voor je buitenshuis werkdagen. Recht toe recht aan, dikke stoffen en vooral de oversized colbert en trenchcoat zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Mix jouw style met een fashion zonnebril van bijvoorveeld Bottega Veneta, Saint Laurent of Chimi. Be ready for the sun and your office day. 

"Want to shine? Go with Tinker Tailor and be on spot in the current trends."

"Want to shine? Go with Tinker Tailor and be on spot in the current trends."

Be ready. Be Tinker Tailor.

Hoe match jij de juiste zonnebril bij deze veel geziene trend op straat en de SS22 catwalk shows?
Ga voor een opvallende en trendy zonnebril. De zonnebril is jouw eyecatcher bij deze trend.
Wanneer je jouw outfit minimalistisch houdt, is het extra leuk om uit te pakken met accessoires en dus jouw zonnebril.
Match jouw trenchcoat met een Bottega Veneta zonnebril in de welbekende Bottega Veneta groene kleur of ga voor een extra oversized montuur van Gucci?

 

Ready voor jouw Tinker Tailor moment?