Fresh and Clean

It is a Fresh and Clean summer.

De zon staat hoog, de dagen zijn lang en stranddagen zijn weer je vaste uitje op zonnige dagen. Wat past er beter bij dit stralende weer dan zachte, dunne en lichte stoffen in wit tinten? Fresh and Clean trend is DE trend voor deze zomer. Mix nude en wit tinten met elkaar et voilà je hebt de minimalistische Fresh and Clean look te pakken
 

Go for the Fresh and Clean look

 

 

It is a Fresh and Clean summer.

De zon staat hoog, de dagen zijn lang en stranddagen zijn weer je vaste uitje op zonnige dagen. Wat past er beter bij dit stralende weer dan zachte, dunne en lichte stoffen in wit tinten? The Fresh and Clean trend is DE trend voor deze zomer. Mix nude en wit tinten met elkaar et voilà je hebt de minimalistisch Fresh and Clean look te pakken. 
 

Go for the Fresh and Clean look

 

 "Fijne zachte stoffen, verschillende nude tinten in the mix zorgen voor een frisse en minimalistische stijl. Maak de look af met een verfijnde zonnebril en jouw look is compleet voor lange zomerdagen" - Annaricke Roberts.

"Fijne zachte stoffen, verschillende nude tinten in the mix zorgen voor een frisse en minimalistische stijl. Maak de look af met een verfijnde zonnebril en jouw look is compleet voor lange zomerdagen. " - Annaricke Roberts.

A fresh and bright season

De zomer vraagt om lichte tinten en laat dat nou ook net de trend van de SS2022 zijn. Overal zie je nude en wit tinten als zomertrend.
Zacht katoenen pakken, witte oversized colberts en witte bloesjes gecombineerd met een lichte pantalon.
Wanneer je fijne lichte tinten mixt in jouw outfit heb je deze SS22 trend te pakken. Wat voor zonnebril draag je daar het beste bij?
Zonnebrillen in wit acetaat of zachtgrijze/ bruin getinte glazen gecombineerd in een verfijnd metaal model.

Merken als Max Mara, Bottega Veneta & Tom Ford laten je het zien.

 

Minimalisme

Minimalisme staat voor de kunst van het loslaten en bewust omgaan met hetgeen wat je hebt. In fashion betekent dat, kies voor de juiste basics, laat overbodige items weg en investeer in fijne en duurzame stoffen. Paar fijne items in je kast waarmee jij eindeloos kan combineren. 
Maak jouw look compleet met een fijne zonnebril die jij kan combineren met verschillende outfits.
Kies bijvoorbeeld de Max Mara MM0026-30F-64, een fijne zonnebril met lichte uitstraling door de lichte glazen en verfijnd goudkleuring metaal.

 


White & nude in the mix

 

Keep it clean