Een stijlvolle en moderne Serengeti zonnebril, die wil jij toch ook?

Een stijlvolle en moderne Serengeti zonnebril, die wil jij toch ook?
Redactie Zonnebrillen.com

Redactie Zonnebrillen.com

Zonnebrillen zijn de perfecte fashion items om jouw statement te maken. Inspireer, creëer en blijf op de hoogte van de nieuwste trends met de zonnebrillen stories. 

Een stijlvolle en moderne Serengeti zonnebril, die wil jij toch ook?

 

De zonnebrillen van Serengeti zijn technologische geavanceerde pareltjes. Met 100% UVA/UVB bescherming zijn je ogen altijd veilig voor fel zonlicht. In de uitgebreide collectie van Serengeti zit altijd de perfecte zonnebril voor jou. Een must-have of je nu een echte terraszitter bent of regelmatig de natuur intrekt. Maar ook als je een zonnebril zoekt voor tijdens het autorijden heeft Serengeti je veel te bieden. Wij vertellen je graag wat de dames- en herencollectie van Serengeti zo bijzonder maakt.


Waar komt Serengeti vandaan?


Serengeti is born and raised in de Verenigde Staten. Het New Yorkse bedrijf Corning richtte het merk op in 1902. In 1983 kocht zakenman Zaki Mustafi het merk. Hij is de vader van het moderne Serengeti. Inmiddels is Serengeti onderdeel van het bedrijf Bollé brands. Ondanks de wisselingen van eigenaar blijft de geschiedenis van het merk voelbaar met echte Americana blikvangers. Kijk maar eens naar de aviatorzonnebrillen van Serengeti.


Serengeti frames handgemaakt in Italië


Serengeti heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom worden de frames handgemaakt in Italië. Oorspronkelijk produceerde Serengeti de lenzen in Japan, maar sinds het voorjaar van 2022 produceren ze deze ook in Italië. Zo combineert Serengeti Amerikaanse flair met Italiaans vakmanschap.


Waarom kies je een Serengeti zonnebril?


De look van de stijlvolle en sportieve zonnebrillen is eigenlijk al reden genoeg om een Serengeti te kopen. Maar door het technische vernuft van de lenzen heb je ook echt iets aan een Serengeti. Je beschermt je ogen, wordt nooit meer verblind en ziet de wereld in volle kleur. De milieuvriendelijke zonnebrillen zijn ook nog eens gemaakt met oog voor detail en zijn daardoor van topkwaliteit. Kies daarom nu voor die stoere zonnebril voor tijdens het autorijden of die zonnebril met hollywoodglamvibe voor een dagje uit.


Lenzen met 3-in-1 lenstechnologie die jouw ogen beschermen


Serengeti heeft een lange geschiedenis. De R&D die de bril zo speciaal maakt, begon al in 1877. Het resultaat? Meekleurende lenzen met 3-in-1 technologie waarmee je geen last meer hebt van je ogen. Ook kan je met deze lenzen heldere kleuren blijven zien, zelfs in de felle zon.

De 3-in-1 lenstechnologie van Serengeti bestaat uit:
● Fotochromatische lenzen
De glazen van de zonnebril passen zich aan aan de hoeveelheid zonlicht. Is het bewolkt? Dan worden de lenzen lichter. Veel zon? Dan kleurt je bril donkerder. Zo laten de glazen op ieder moment de juiste hoeveelheid licht door.

● Spectral Control Technology
Met de Spectral Control Technology filtert de lens blauw licht waardoor je kleuren als rood, groen en geel beter ziet. Stoplichten of verkeersborden zijn daardoor duidelijk te zien. Super handig voor in het verkeer!

● Polarization Technology
De gepolariseerde lenzen zorgen voor minder glare. Je hebt dus geen last meer van hinderlijke schitteringen of verstrooiing van het licht. Ideaal voor in de auto, op wintersport in de sneeuw of op het water. Jij ziet altijd helder zonder nog last te hebben van weerspiegelingen. Hierdoor zullen je ogen ook minder snel moe worden.


De Serengeti drivers zonnebril: de bril voor tijdens het autorijden


Door de 3-in-1 lenstechnologie zijn Serengeti’s de ideale zonnebrillen voor tijdens het autorijden. Wil je niet meer verblind worden door zon op een nat wegdek? Kies dan voor een bril met een Serengeti drivers lens. Deze glazen absorberen 77% tot 91% van het zichtbare licht en blokkeren tot wel 96% van het blauwe licht. De zonnebril vergroot daardoor contrast en benadrukt rode, groene en gele kleuren.


Eco-friendly zonnebrilframes


Vind jij duurzaamheid belangrijk? Kies ook dan voor een zonnebril van Serengeti. Serengeti maakt zonnebrillen met oog voor het milieu. Voor de Serengeti Sport zonnebrillen gebruikt het merk milieuvriendelijke nylon. Deze is gemaakt van plantaardige castorolie en daardoor petroleum vrij. Voor de frames van andere lijnen gebruikt Serengeti een acetaat dat gemaakt is van 100% FSC gecertificeerd katoen en ander plantaardig materiaal. Deze frames zijn ook nog eens biologisch afbreekbaar en zo dus een bewustere keuze.


Hoe herken je een echte Serengeti zonnebril?


Als je jouw Serengeti koopt, wil je zeker weten dat je een échte te pakken hebt. Let daarom op de volgende punten:
- Een echte Serengeti heeft meekleurende glazen, dus reageert jouw zonnebril op verschillende soorten licht? Dan zit je goed.
- Staat er Serengeti op de linkerlens? Ook dat is een teken dat je een echte Serengeti koopt.

Wil je het echt zeker weten? Koop jouw zonnebril dan alleen bij bekende winkels die gespecialiseerd zijn in merkzonnebrillen, zoals Zonnebrillen.com.


De beste Serengeti zonnebril voor jou


Waar jij je zonnebril het meeste gebruikt bepaalt welke Serengeti zonnebril het beste bij je past. Zit je veel in de auto? Kijk dan eens naar zonnebrillen met een drivers lens, ideaal voor tijdens het autorijden. Ga je de buitenlucht in voor een hike of ben je veel op het water te vinden? Dan is deze sportieve zonnebril iets voor jou. Toch liever een stijlvolle bril voor op het strand of terras? Ook die vind je bij Serengeti. Je kan eigenlijk geen slechte keuze maken. Alle zonnebrillen hebben meekleurende glazen die je ogen optimaal beschermen. Bekijk dus gauw de Serengeti damescollectie en herencollectie om te zien welk model bij jou past.

Ontdek Serengeti