• Klantenservice
  • Contact

Sun’s out, Ray-Ban Evolve out!

Ray-Ban Evolve Zonnebril
Redactie Zonnebrillen.com

Redactie Zonnebrillen.com

Zonnebrillen zijn de perfecte fashion items om jouw statement te maken. Inspireer, creëer en blijf op de hoogte van de nieuwste trends met de zonnebrillen stories. 

Sun’s out, Ray-Ban’s out!

Summer is calling, oftewel; tijd voor middagen op het terras, eindeloze roadtrips en relaxen aan het strand! Onmisbaar deze dagen? Je favorite sunnies natuurlijk! Gelukkig hoef je nooit meer van zonnebril te wisselen met de Ray-Ban Icons die voozien zijn van Evolve en Blue Light glazen. Met een item uit deze collectie kan je bril namelijk de hele dag op je neus blijven staan, ook als de zon niet schijnt. 

Een zonnebril zonder zon, is dat niet een beetje zoals peanut butter zonder jelly? Gin zonder tonic, of strand zonder zee? Nope, in dit geval is niets minder waar! Dit omdat de Evolve glazen van de Ray-Ban Icons zijn voorzien van de nieuwste techniek en daardoor mee kleuren met het licht in je omgeving. Valt er veel licht op? Dan kleuren de glazen donker. Ben je in een ruimte met weinig licht? Dan zijn de glazen transparant. Oftewel; never without a pair!

Make yourself a fashion statement

Naast dat de Ray-Ban Evolve glazen uitermate geschikt zijn om je ogen (bij elke lichtsterkte) te beschermen tegen de straling van de zon, is je zonnebril voortaan nóg meer een echte toevoeging aan je outfit. Zie ‘m bijvoorbeeld als een sieraad, pet of horloge, ook die doe je ’s ochtends al om, op of aan, en doe je ’s avonds pas weer af. Deze zonnebril is dus een waar fashion statement!

En zeg je fashion, dan zeg je Ray-Ban. Het fijne aan de Ray-Ban Evolve & Blue Light collectie is dat deze bestaat uit de classic monturen van Ray-ban, zoals de iconische Round en Aviator. Deze klassiekers zijn natuurlijk als geen ander te combineren met elke outfit, in elke stijl en voor elke gelegenheid. Van stoer tot chique en van daily wear tot going out.

Easy as that

Draag je Ray-Ban Evolve  bijvoorbeeld in de auto, naar het strand of tijdens een stijlvol dagje in het park. Zanger/rapper Paul Sinha showt ons hoe hij zijn Ray-Ban Evolve & Blue Light draagt. Van koffietentje tot chillen in de zon, het geeft hem instant happy vibes.

Ray-Ban Icons met Evolve & Blue Light glazen = Multi-tasking op elke mogelijke manier dus! Easy as that.

Naast dat de Evolve glazen je beschermen tegen UV-straling,  bestaat de collectie van Ray-Ban dus ook de uit de stijlvolle ‘Blue light’ collectie. Deze zonnebrillen beschermen je, naast de mee kleurende brillenglazen, ook tegen een andere bijzondere vorm licht. De blue light filter vermindert het blauwe licht van je telefoon, computer en tablet met minstens 20% tussen 380 en 450nm. Bescherming tegen blue light biedt tal van voordelen; het bevordert de aanmaak van melatonine zodat je sneller in slaap valt en kan daarnaast helpen tegen het knijpen van je ogen als je kijkt naar een beeldscherm. Je ogen zullen hierdoor minder moe aanvoelen.   

Let’s have an eye-catching summer!  

Superhandig, zeker nu thuiswerken steeds meer de norm geworden is. Hierdoor kijken we gemiddeld (nog) langer naar een beeldscherm dan eerder. We zijn bijvoorbeeld minder afgeleid door langslopende collega’s en zelfs meetings zijn via een scherm, in plaats van dat je naar een fysiek persoon kijkt. Een blue light bril is dus steeds meer nodig en met de Blue Light collectie van Ray-ban kan je je sophisticated bril lekker de hele dag ophouden, ook als zonnebril!

 

Voor welke gelegenheid je ogen ook bescherming nodig hebben, begin je dag met je favoriete Ray-Ban uit de Evolve of Blue Light collectie en you’re ready to go. Let’s have an eye-catching summer!

 

Ray-Ban Tunes

Sun is out, Ray-Ban is out. Met de Ray-Ban Icons Everglasses of Blue Light glazen op je neus ben je voor ieder moment ready. Van je werkplek door naar het strand? Snelle outfit change maar nog met dezelfde Ray-Ban op je neus. Bij zulke heerlijke momenten hoort er natuurlijk een fijne playlist. And guess what? Die beluister je hier! Headset met fijne deuntjes en je Ray-Bam op = gegarandeerd fijne zomerse momenten.