Ray-Ban kids: Cover me against sunshine

Ray-Ban kids: Cover me against sunshine
Redactie Zonnebrillen.com

Redactie Zonnebrillen.com

Zonnebrillen zijn de perfecte fashion items om jouw statement te maken. Inspireer, creëer en blijf op de hoogte van de nieuwste trends met de zonnebrillen stories. 

Cover me against sunshine

Knock knock, who’s there? De herfst staat voor de deur! De blaadjes vallen van de bomen en de temperaturen dalen, maar het zonnetje doet nog flink haar best om ons op wat zonnestralen te trakteren. Perfect weer om buiten lekker op avontuur te gaan met het hele gezin. Wat echt niet in je tas kan ontbreken? Je favoriete Ray-Ban klassieker om je nieuwe najaars-outfit helemaal mee af te maken.

devided zonnebrillen.comdevided zonnebrillen.com

Quality time met een hoofdletter Q

Tijd doorbrengen met je gezin: iets waardevollers is er niet. Denk aan samen een matchende outfit shoppen, vogels voeren in het park, een lekker potje voetballen of ravotten in het bos; het zijn van die momenten met een gouden randje. De (na)zomer ligt inmiddels achter ons, maar de herfst heeft ook zo z’n charmes. Maak je klaar voor wat outdoor fun! Bodywarmer aan, sjaal om en zonnebril op. Waar je tijdens de herfst- en wintermaanden de korte broeken en jurkjes inruilt voor truien en een jeans, blijft je zonnebril het hele jaar door een onmisbaar item. Niet alleen tijdens hete zomerdagen, maar het hele jaar door is het verstandig om je ogen goed te beschermen tegen de zon. De klassieke Ray-ban zonnebrillen zijn hier perfect voor. Deze passen bij elke outfit en geven ook nog eens een stoere twist.

 

Stories Ray Ban Kids zonnebrillenStories Ray Ban Kids zonnebrillen

Sharing is caring

Extra leuk; die toffe vibe creëer je easy peasy voor jezelf en ook voor jouw kind! De unisex Ray-Ban modellen Round, Aviator en Wayfarer zijn je waarschijnlijk wel bekend. Misschien ben jij en/of je partner zelfs al in het bezit van één van deze klassiekers, maar deze modellen staan je kind(eren) minstens net zo goed! Denk je: leuk die grote glazen op een kinderneusje, heel schattig, maar nogal onpraktisch? Hier hoef je je gelukkig geen zorgen om te maken, want deze Ray-Ban classics zijn er ook speciaal voor kids! Zo kan je helemaal ‘matchy matchy’ met je mini-me op pad. Style runs in the family, right?! 

Bij de familie Prado is dit ook zeker het geval. Tanyka en Charbel genieten met hun kinderen Luna-Mae en Lowen heerlijk van het najaarszonnetje, terwijl hun ogen de juiste bescherming krijgen dankzij de classic Ray-ban zonnebrillen. Deze happy family is het als influencer- en modelgezin gewend om fijne momenten zoals deze vast te leggen op camera. De sunnies passen perfect bij elke kledingstijl en zijn daardoor makkelijk te mix- & matchen, ook bij een stoere kinderlook. Jong geleerd, oud gedaan zeggen ze toch?  

 

 

Stories Ray Ban Kids zonnebrillenStories Ray Ban Kids zonnebrillen

Mooi en nuttig!

Dat laatste geldt niet alleen voor een goed gevoel van stijl. Ook met het beschermen van je ogen tegen de gevaarlijke uv-stralen van de zon, kun je niet vroeg genoeg beginnen. De zon lijkt voor kinderogen misschien nog wat onschuldig, maar niets is minder waar. Het kinderoog heeft naar verhouding grotere pupil en vangt daardoor meer zonlicht. Op jonge leeftijd zal je mini-me hier nog niet zo veel last van hebben, maar op de langere termijn kan dit oogletsel veroorzaken zoals staar. Gevalletje voorkomen is beter dan genezen. Gelukkig is verantwoord bezig zijn in dit geval  helemaal niet saai, sterker nog; dankzij Ray-Ban is het zorg dragen voor je ogen perfect te combineren met het een goede dosis stijl! Met modellen Round of Aviator sta je sowieso al op 1-0 voorsprong op de zon. Beschermde ogen + een coole look; win-win!

 

Stories Ray Ban Kids zonnebrillenStories Ray Ban Kids zonnebrillen

 

Dus; matching outfitjes uit de kast, zonnebril in de aanslag en je bent helemaal ready to fall in love with fall.
Waar gaat jullie eerstvolgende zonnige uitje naartoe? Laat die najaarszon nog maar even blijven!

 

 

 

devided zonnebrillen.comdevided zonnebrillen.com

Ontdek de nieuwe Ray-Ban Kids collectie:

Ontdek de nieuwe Ray-Ban Kids collectie: