PUMA: Accept every challenge

PUMA: Accept every challenge
Redactie Zonnebrillen.com

Redactie Zonnebrillen.com

Zonnebrillen zijn de perfecte fashion items om jouw statement te maken. Inspireer, creëer en blijf op de hoogte van de nieuwste trends met de zonnebrillen stories. 

#ONLYSEEGREAT

Warme zomerdag? Check! Vrienden? Check! Potje voetbal? Check! Zonnebril? Klinkt als een ideale zomerdag toch? Wat deze dag nog perfecter maakt? Dat je met je outfit sowieso punten scoort, dankzij de sportieve Puma zonnebril op je neus! 

Grote kans dat je al het een en ander van sportmerk Puma in je kledingkast hebt hangen. Kleding, schoenen, accessoires: alle items zijn perfect te dragen op het sportveld én daarbuiten. Een goede zonnebril kan hierbij natuurlijk niet ontbreken. Sterker nog, een sportieve zonnebril, zoals de PUMA 0322S-002-58, is een onmisbare multi-player in je garderobe. Het geeft je dagelijkse look een sporty twist en tijdens je sporttraining kun je ‘m gewoon lekker ophouden. Naast bescherming tegen uv-straling, kan je de zonnebrillen dragen om met jouw look een statement te maken of je outfit een sportieve boost te geven en op te vallen. Van voetballen op het strand tot je personal record verbeteren tijdens je training, met het dragen van een stoere Puma zonnebril ben jij sowieso een winnaar. 

Read, (mind)set, GO!

‘Winnen’ is niet de enige mindset die een sporter heeft. Hoop, optimisme en zelfvertrouwen zijn minstens net zo belangrijk. Dit is dan ook precies de visie die Puma met hun nieuwste campagne ‘Only See Great’ wil uitdragen. Zeker in roerige tijden als deze, is dit een boodschap die iedereen wel kan gebruiken. Help je mee de boodschap #ONLYSEEGREAT door te geven

De campagne #ONLYSEEGREAT sluit naadloos aan op de belangrijkste kernwaarden van het Duitse sportmerk. Deze zijn dan ook zowel op het merk als de vibe die Puma wil delen, toepasbaar. Puma is niet bang om risico’s te nemen, op hun instinct te vertrouwen, onverwachte keuzes te maken die vooruitstrevend zijn in sport en doen dit altijd vol zelfvertrouwen. So why would you? Dit gevoel wil Puma ook jou laten ervaren bij het dragen hun producten. Sporten gaat over meer dan winnen. Het gaat ook om plezier, de competitie en het spel. 

Ook als het gaat om duurzaamheid neemt PUMA een voorzetje. Het sportmerk streeft voortdurend naar het gebruik van duurzamere basismaterialen. Denk hierbij aan katoen, polyester en polyurethaan. Het beperken van CO2-uitstoot, het elektriciteitsverbruik en de luchtvervuiling bij het productieproces moet de impact op het milieu ook verminderen.  Daarnaast besteden ze extra aandacht aan eerlijke productie. PUMA ziet het als plicht ervoor te zorgen dat hun items, onder veilige, eerlijke, legale en humane arbeidsomstandigheden worden gerealiseerd. Hierbij worden werknemers en hun gezond- en veiligheid gerespecteerd. Beter voor de wereld, de mensheid én beter voor het publiek dus. Who said something about winning? ;-) 

GOAL!

Sporter Eljero Elia laat zien hoe sporten er geheel in Puma-style aan toegaat. Vol zelfvertrouwen, stijlvol en met veel plezier stapt hij de deur uit, recht op z’n doel af. Uiteraard voorzien van sportieve zonnebril.

De volgende keer wanneer je een balletje trapt, hardloopt of fietst, kun je er net zo tof uitzien als voetballer Eljero Elia. Special voor jou heeft PUMA een game ontwikkeld die exclusief te spelen is op Zonnebrillen.com. Zo scoor jij met korting je nieuwe PUMA zonnebril. 

SCOOR JOUW KORTING

De game kun je zowel je smartphone spelen als op je computer, tablet of laptop. Richt de voetbal op het doel en probeer te scoren. GOAL? Dan win je geen beker, maar een kortingscode waarmee jij je favoriete PUMA zonnebril kan scoren met 25% korting. Fijn voor jou, je portemonnee en natuurlijk voor je ogen. 

Nou champion, waar wacht je nog op? In de aanval en scoor die korting!

Ontdek de nieuwe PUMA collectie

Ontdek de nieuwe PUMA collectie