Smulders zusters: Do it Your Way!

Smulders zusters: Do it Your Way!
Redactie Zonnebrillen.com

Redactie Zonnebrillen.com

Zonnebrillen zijn de perfecte fashion items om jouw statement te maken. Inspireer, creëer en blijf op de hoogte van de nieuwste trends met de zonnebrillen stories. 

Do it Your Way

Ontdek het verhaal van de zussen Laura en Merel Smulders en hun voorliefde voor BMX én Oakley!

Ben jij het sportieve type dat zich tijdens zomerdagen laat gaan met ritjes op de mountainbike of BMX’end in het park? Of hang jij liever met een koud drankje op het terras? Welke zomerse activiteit je ook kiest, Oakley got you covered met de sportiefste sunnies in town (en dus ook daarbuiten)!

Bij BMX-atleten Laura en Merel Smulders staan de sportbrillen van Oakley met stip op nummer één. Net als bij Oakley zit sportiviteit bij de zussen in hun DNA. Laura en Merel vormen een opmerkelijk duo in de fietssportwereld. Naast zussen zijn zij teamgenoten en concurrenten tegelijkertijd. Laura, de oudste van de twee, is meervoudig Europees en wereldkampioen. Haar jongere zus Merel nadert haar podiumplek en won in 2018 het zilver in hetzelfde wereldkampioenschap waar Laura er met het goud vandoor ging. 

Wat de zusjes zo aantrekt in deze extreme sport? Het ultieme gevoel van vrijheid en de eeuwige uitdaging; hoger, sneller en harder. 

Die instelling sluit naadloos aan bij het gedachtengoed van Oakley; sport is er voor iedereen. Sport draait om meer dan prestatie, het gaat om jouw eigen gevoel. Een wedstrijd gaat over winnen, sportiviteit gaat verder dan dat. Sporten mag op jouw tempo, jouw moment en gaat over ieders eigen doelen. Wat hierin goed voelt voor jouw persoonlijk staat voorop. Oftewel; Do it Your Way!

Sportief & Stijlvol

Dit is een statement waar Pauline Ferrand-Prevot zich ook helemaal in kan vinden. De Franse wielrenster, veldrijdster en mountainbikester is de eerste atleet ooit die wereldkampioen is geworden in al die drie de disciplines tegelijkertijd. Hoe zij het liefst de baan betreedt? Voorzien van Oakley sportmontuur natuurlijk. 

‘Do it Your Way’ is misschien wel de ultieme instelling waar je naar zoekt tijdens je training, maar is ook perfect toepasbaar buiten het sportveld, wielerronde of stuntcircuit. Dat geldt gelukkig ook voor de zonnebrillen van Oakley. Van racebaan tot terras, de modern vormgegeven brillen draag je na je sporttraining gewoon lekker door. Superhandig én stylish. 

Zo zijn de sportmonturen op vele manieren te dragen, maar ook de lifestylemodellen, zoals bijvoorbeeld de Frogskins OO9444, zijn perfecte multi-taskers en geven een sportieve twist aan elke look. 

Al enkele decennia blinkt het Amerikaanse merk Oakley uit in het maken van stoere zonnebrillen. Hierin maken zij onderscheid tussen hun sportmonturen en lifestylemonturen, maar de zonnebrillen zijn altijd voorzien van de kenmerkende sportieve vibe.

Technologisch hoogstandje

De sportmodellen, zoals de Jawbreaker OO9290 en Radar Ev Path OO9208, lenen zich perfect voor een tochtje op de mountainbike, wielrenfiets of voor op het BMX-circuit. Dit dankzij een speciale lenstechniek en de bijzondere brilkwaliteit. Behalve met kenmerkend opvallend design zijn veel van de brilmonturen namelijk uitgerust met twee key-technische kenmerken van Oakley. 

Prizm is een revolutionaire lenstechniek die is ontwikkeld om de zichtbaarheid van kleuren en contrasten te versterken. Hierdoor zijn details beter waarneembaar. Dit helpt je om beter te presteren onder een breed scala van verschillende lichtomstandigheden. 

Daarnaast zijn veel van de brillen voorzien van een speciaal door Oakley ontwikkeld innovatief rubbermateriaal, Unobtanium. Dit materiaal zorgt voor optimaal draagcomfort en is verwerkt in de brilpootjes en de neuspads van het montuur. Het vergroot de grip bij transpiratie en zorgt hierdoor voor maximale draagbaarheid en het op z’n plaats houden van het frame. Easy as that!

Kortom, de sportieve zonnebrillen van Oakley zijn naast hun stijlvolle karakter ook nog eens heel praktisch van aard. Dat maakt ze de perfecte must-have voor een hele zomer zonplezier, welke activiteit je ook kiest en wat je ook gaat doen. Welke Oakley zonnebril is jouw favoriet?