• Klantenservice
  • Contact

De Groovy Ray-Ban Icons!

Story Ray-Ban Icons Zonnebrillen
Redactie Zonnebrillen.com

Redactie Zonnebrillen.com

Zonnebrillen zijn de perfecte fashion items om jouw statement te maken. Inspireer, creëer en blijf op de hoogte van de nieuwste trends met de zonnebrillen stories. 

Ga de zomer tegemoet met de funky groove van de Ray-Ban Icons!

Zodra de wereld weer een klein beetje opengaat, wil je ongetwijfeld shinen. Niet voor niets bestaan er termen als 'summer ready'. De mens is altijd bezig met de ultieme versie van zichzelf zijn; qua vorm, look en gevoel. Het afgelopen jaar konden we dat echter niet altijd laten zien. Maar nu er langzaam een sprankje hoop gloort aan de horizon, kun je jezelf en je gevoel voor brillenmode weer tonen. Ter voorbereiding zijn er de Ray-Ban Icons én een bijbehorende playlist!

Slechts een klein percentage van alle mensen op deze aarde groeit uit tot sterren. Nog minder krijgen de titel superster toebedeeld. Slechts een paar individuen groeien uit tot iconen. Deze zomer heeft iedereen de kans om zichzelf als dusdanig neer te zetten, met twee van Ray-Ban's eigen Icons.

Get your funk back!

Het coronavirus gooide een complete donkerte over de wereld. Een schaduw van een bijna niet voor te stellen formaat drapeerde in één klap over de hele aarde. Nu de zomer in aantocht is waarin veel meer mogelijk moet zijn, en de meeste mensen weer langzaam uit hun schulp beginnen te kruipen, gloort er hoop. De funk keert langzaam terug in de samenleving; de terrasstoelen zijn weer bemand, de glazen klinken weer en de winkelstraten lopen vol. Flaneren; het mág niet alleen, het kán ook weer!

 

Daarmee kan ook voorzichtig weer gedacht worden aan dansjes wagen. Wij zwijmelen in ieder geval al weg bij het idee van een festivalweide in de volle zon, muziek op flink volume door de speakers, ons favoriete drankje in de ene hand en de andere in de lucht, bewegend op de maat van de dikste groovy tunes. Uiteraard is dan één accessoire onmisbaar: je zonnebril! Of het nou stevige house-beats zijn van een dj, een voltallig swingende funkband of een rapper met grote hits; zodra het sein 'open' wordt gegeven, spreken we elkaar weer links vooraan!

Get your icon vibe met onze funky Spotify playlist

Ga een iconische zomer tegemoet

Maar hey; zijn we het niet verleerd? Moeten we voordat we over knaldrang kunnen praten niet eerst het onderwerp dansroest aansnijden? Kennen we het gevoel van helemaal losgaan nog? Hebben we bijgehouden wat de laatste trends zijn? Laten we er vooral samen voor zorgen dat zodra het eerste feestje doorgaat, we er allemaal klaar voor zijn. Niet alleen qua look maar ook wat dansvaardigheid betreft.

 

Ray-Ban stuurt twee iconen het veld in om je daarbij te helpen! Met de Ray-Ban Icons voel je jezelf een superster in je eigen huiskamer, of in je tuin. Zoek je favoriete playlist op of laat ons het werk voor je doen. Met de Ray Ban Icons-playlist kom jij hoe dan ook de zomer door! En die sluit geheel aan op de twee onderstaande zonnebrillen uit de Icons-serie: klassiekers worden afgewisseld met de nieuwste beats. Dans op de Afrikaanse riddims van Burna Boy, de groovy vibes van Bruno Mars & Anderson. Raak en haal herinneringen op aan ultieme classics van Kool & The Gang en Herbie Hancock!

You're on! Meet your ICON

Als eerste is er de Ray-Ban State Street-zonnebril, die zoals zijn naam al doet vermoeden terug gaat keren waar hij hoort; in het straatbeeld! De elegante, vierkante vorm van acetaat combineert fraai met een tweelaagse rand, wat zorgt voor een spraakmakende look. Als je met een gestrekt been de zomer in wilt gaan en lef wilt uitstralen, draag je de Ray Ban State Street-zonnebril like you own it. De hippe brilveren van acetaat en het inmiddels iconische Ray-Ban-logo maken het plaatje compleet.

 

Op zoek naar een bril met een dubbele identiteit? Of twijfel je over welke vorm glazen je moet nemen? De Ray-Ban Jack stopt je zoektocht en je twijfels abrupt! Deze nieuwe variant op een van de meest iconische zonnebrilvormen is niet rond en niet hoekig, maar rond-ig. Door het slanke, metalen frame te combineren met elegante randen, accentueert Ray-Ban met de Jack het dubbele karakter. Rond én hoekig, en dat in één zonnebril.

 

Kies je stijl, kleur en zoek in je kledingkast een matchende outfit. Dan ga jij, met behulp van een van de twee brillen uit dit iconische duo, een stijlvolle zomer tegemoet! Help jij mee het woord 'summer ready' herdefeniëren? Ontdek de iconische zonnebrillen van Ray-Ban: tijdloze modellen uit het verleden en moderne herinterpretaties die het erfgoed van het 's werelds bekendste merk weerspiegelen.