Dion Mase te gast bij NEW VIBES ONLY & hij unboxed zijn top 3 zonnebrillen.

Dion Mase te gast bij NEW VIBES ONLY & hij unboxed zijn top 3 zonnebrillen.
Redactie Zonnebrillen.com

Redactie Zonnebrillen.com

Zonnebrillen zijn de perfecte fashion items om jouw statement te maken. Inspireer, creëer en blijf op de hoogte van de nieuwste trends met de zonnebrillen stories. 

Dion Mase te gast bij NEW VIBES ONLY & hij unboxed zijn top 3 zonnebrillen.

 

Dion Masé hervond zijn passie voor rappen en deelt het in
NEW VIBES ONLY. In NEW VIBES ONLY praat Mario Brouwer met artiesten over hun pas uitgebrachte project. Hoe zijn bepaalde samenwerkingen tot stand gekomen? En waarom zeggen ze bepaalde dingen in hun tracks?
Kom meer te weten over de inspiratie achter de muziek en de creative processen.


SP Fenomeen, een Spangen legend; Dion Masé


SP Fenomeen, een Spangen legend; Dion Masé kwam als jonge, hongerige rapper op in een grote stad en zette meteen zijn wijk op de Nederlandse hiphopkaart. Vanaf 2007 verschenen talloze tapes van zijn hand, maar daarna volgde er een periode van stilte. Inmiddels duikt hij – als onderdeel van de Rafting Goods movement – weer op met nieuwe muziek. Tijd om hem uitgebreid aan het woord te laten in New Vibes Only. Riiiiight!


Dion Masé bij NEW VIBES ONLY 


Host Mario Brouwer spreekt de inmiddels 35-jarige Rotterdammer in de studio. Van meet af aan gaat het gesprek de diepte in en duiken de twee in de familiaire banden van Masé. Over zijn broer als rolmodel, de jongste in het gezin zijn en snel moeten opgroeien na het verlies van zijn moeder. Vanuit dat onderwerp beweegt het gesprek zich richting bewustwording, mentale gezondheid en het gebrek aan ouderlijk gezag.

Hij haalt persoonlijke herinneringen op als het gaat over zijn familie. Hoe zijn moeder soul draaide, zijn zus meer van de new jacks swing was en hoe Dion Masé’s eerste aanrakingen met de hiphopcultuur verliepen. De kijker komt achter de manier waarop hij zijn eerste raps schreef, de setting waarin hij zijn eerste demo’s opnam en hoe zijn carrière van de grond kwam.

Bekijk de nieuwste aflevering van NEW VIBES ONLY hieronder:

Geschreven: Bowie van Loon