• Merken
  • Nieuw
  • Mid Season Special

Verzending & Bezorging

Wanneer heb ik mijn bestelling in huis?
Wanneer wij jouw bestelling hebben ontvangen, pakken wij je zonnebril zorgvuldig in, zodat deze niet kan beschadigen in het verzendproces. Heb je voor 23:00 uur op een werkdag (ma. t/m vr.) besteld? Kijk dan in onderstaande tabel wanneer je bestelling wordt geleverd! De tabel is van toepassing voor zowel Nederland als België.

Besteld op

Eerste afleverpoging

Tweede afleverpoging

Maandag voor 23:00 uur

Dinsdag

Woensdag

Dinsdag voor 23:00 uur

Woensdag

Donderdag

Woensdag voor 23:00 uur

Donderdag

Vrijdag

Donderdag voor 23:00 uur

Vrijdag

Zaterdag

Vrijdag voor 23:00 uur

Zaterdag

Dinsdag

Zaterdag

Dinsdag

Woensdag

Zondag

Dinsdag

Woensdag


Hoe laat kan ik mijn pakketje verwachten?
Wij snappen natuurlijk dat jij zo snel mogelijk je zonnebril in huis wilt hebben! In de verzendbevestiging die je van ons ontvangt zit een track&trace code waarmee je kunt zien hoe laat je pakketje bij jou thuis wordt geleverd. De track&trace code werkt vanaf het moment dat het pakketje gesorteerd is in het PostNL sorteercentrum, dat is rond 0.00 uur.


Bezorging en levertijden van PostNL
Wij verzenden al onze bestellingen met PostNL. Als je op werkdagen voor 23:00 uur bestelt, dan garanderen wij dat jouw bestelling dezelfde dag aan PostNL overgedragen wordt.

Veilige verzending?
Zodra wij jouw bestelling hebben overgedragen aan PostNL ontvang je een verzendbevestiging per e-mail. In deze e-mail vind je een link naar de track&trace van jouw bestelling. Op deze manier kun jij je bestelling volgen en weet je precies wanneer deze wordt afgeleverd. Onze bestellingen worden verzonden met handtekening voor ontvangst. Dit betekent dat er voor de ontvangst van je bestelling getekend moet worden.

Niet thuis?
Heb je PostNL gemist? Geen zorgen! Wanneer je niet thuis bent om je pakketje in ontvangst te nemen, dan probeert PostNL je pakketje af te geven bij de buren. Wanneer dit ook niet lukt, dan probeert PostNL de volgende dag nog een keer bij je langs te komen. In beide gevallen laat de chauffeur van PostNL een kaartje achter in je brievenbus. Op dit kaartje staat een ‘’niet thuis code’’, waarmee je zelf kunt aangeven waar en wanneer je wilt dat PostNL de tweede afleverpoging doet.

Mocht je PostNL weer mislopen tijdens de tweede afleverpoging, dan is dat nog steeds geen probleem! PostNL levert je pakketje dan af bij het dichtstbijzijnde PostNL ophaalpunt. Met het afhaalbericht dat je in je brievenbus hebt gekregen, kun jij je pakketje ophalen. Hier heb je twee weken de tijd voor. Als je dit niet binnen twee weken hebt gedaan, dan wordt je pakketje retour naar ons gestuurd. Wanneer we het pakketje dan binnen hebben gekregen, nemen we contact met je op.

Is mijn pakket vertraagd?
PostNL streeft ernaar om jouw bestelling binnen 1 werkdag te bezorgen. Uit de praktijk blijkt dat 98% van onze bestellingen wordt binnen 1 werkdag bezorgd. De overige 2% loopt helaas vertraging op. Wij vinden dit vanzelfsprekend heel erg vervelend, maar hebben hier helaas geen enkele invloed op.

Is je bestelling na een week na de verwachte leverdatum nog steeds niet afgeleverd? Neem dan contact met ons op.


Bezorging naar België
Yes, wij verzenden ook naar België! Bestellingen worden afgeleverd door PostNL. Op werkdagen voor 23:00 uur besteld? Dan garanderen wij dat we je bestelling dezelfde dag verzenden. De verzending naar België is altijd gratis.

Veilige verzending?
Zodra wij jouw bestelling hebben verzonden ontvang je een verzendbevestiging per e-mail. In deze e-mail vind je een link naar de track&trace van jouw bestelling. Op deze manier kun jij je bestelling volgen en weet je precies wanneer deze wordt afgeleverd. Onze bestellingen worden verzonden met handtekening voor ontvangst. Dit betekent dat er voor de ontvangst van je bestelling getekend moet worden.

Niet thuis?
Heb je de postbode gemist? Geen zorgen! Wanneer je niet thuis bent om je pakketje in ontvangst te nemen, dan zal de postbode een briefje achterlaten waarop vermeld staat waar jij je pakketje kunt afhalen. Je hebt dan maximaal 5 dagen de tijd om je bestelling bij het aangegeven postkantoor op te halen. Ben je niet op tijd? Helaas, dan wordt je pakketje naar ons teruggestuurd. Zodra wij het pakketje retour hebben ontvangen zullen wij contact met je opnemen.


Ruilen of retourneren?
Retourneren vanuit België is altijd gratis!

Wanneer je bestelling 10 werkdagen na de verwachte leverdatum nog niet is afgeleverd, neem dan contact met ons op.


Altijd gratis bezorging
Wij verzenden alle bestellingen binnen Nederland en België altijd gratis!


Verzenden jullie ook zonnebrillen naar het buitenland?
Wij verzenden niet alleen zonnebrillen naar Nederland en België, maar ook naar Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk.