Veelgestelde vragen

Welkom bij Zonnebrillen.com: jouw online adres voor de mooiste zonnebrillen! Wij zijn de grootste zonnebrillen dealer van de Benelux en lid van de Thuiswinkel Waarborg & Trusted Shops. Hieronder vind je een lijst met de veelgestelde vragen. Mocht je er alsnog niet uitkomen? Dan helpen we je uiteraard graag verder. Je kunt ons elke werkdag (09:00u -23:00u) bereiken via:
 

Telefoon: 071-737 00 74

WhatsApp: 085 065 99 28

E-mail: [email protected]Het gele label is een retourtag. Dat is een soort label dat om de zonnebril heen zit. Door het label weet je zeker dat de zonnebril niet gebruikt is. De retourtag mag dan ook alleen verwijderd worden wanneer de zonnebril daadwerkelijk gehouden wordt. Stuur je de zonnebril retour? Dan moet de retourtag intact zijn. Kijk voor meer informatie op onze pagina over retourneren


Als je je bestelling op een werkdag voor 23.00 uur plaatst, dan kan je hem al de volgende dag in huis hebben! Je kan het pakketje laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt of gewoon bij jouw thuis. Komt de bezorgdag niet goed uit? Kies dan zelf de dag en de tijd wanneer jij het pakketje wilt ontvangen. Je ontvangt per e-mail een track & trace om jouw pakket te volgen. Meer informatie vind je op: https://www.zonnebrillen.com/klantenservice/verzending


Het is mogelijk om jouw bestelling te annuleren, mits deze nog niet is verwerkt. Wil je graag jouw bestelling annuleren? Bel ons dan zo snel mogelijk op 071-737 00 74. Zo kunnen wij zien of het nog mogelijk is en eventueel jouw pakketje annuleren.


Ja, alle genoemde prijzen van onze producten zijn inclusief btw.


PostNL en DHL streven ernaar om jouw bestelling binnen 1 werkdag te bezorgen. Een groot deel van onze bestellingen (98%) wordt binnen 1 werkdag bezorgd. De overige 2% loopt helaas vertraging op. Wij vinden dit vanzelfsprekend heel erg vervelend, maar hebben hier helaas geen invloed op. Blijf altijd op de hoogte met de track & trace.


Na het plaatsen van je bestelling krijg je diverse e-mails van ons (orderbevestiging, betaalbevestiging en track & trace). Het kan zijn dat de e-mails in je spam inbox terechtkomen. Heb je die al gecheckt en heb je echt niks ontvangen, laat het ons even weten. Wij controleren of het ingevulde e-mailadres klopt en of we je bestelling in goede orde hebben ontvangen.


Als de bestelling niet in een goede staat geleverd is, dan dien je dit binnen 14 dagen na ontvangst bij ons te melden. Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!


Je kan je bestelling binnen 100 dagen na ontvangst gratis retourneren. Indien redelijkerwijs mogelijk moet het product in een zo oorspronkelijk mogelijke staat (originele verpakking en koker/hoesje) geretourneerd worden. Bij het ontbreken van de verpakking, brillenkoker of hoesje kunnen er eventueel kosten in rekening worden gebracht of mindering in het originele aankoopbedrag. Een bestelling ruilen is helaas niet mogelijk.

Je kan je pakket gratis met PostNL of DHL terugsturen naar ons. Kijk voor meer informatie op deze pagina: https://www.zonnebrillen.com/klantenservice/retourneren


Wij verwerken retouren binnen 2-5 werkdagen na ontvangst. Wij storten zo spoedig mogelijk, uiterlijk 14 dagen na herroeping, jouw geld terug. De verwerkingstijd voor onvolledige retouren kan langer duren.


Dit is helaas niet mogelijk! We zijn enkel een webshop. Wij hebben zelf geen winkels of showrooms waarbij je langs kan komen. Het ophalen van bestellingen is dus ook niet mogelijk.


Op onze pagina actievoorwaarden kan je zien welke acties we momenteel hebben.


Wij verkopen helaas geen cadeaukaarten in onze webshop! Het is ook niet mogelijk om een ander cadeaukaart bij ons te verzilveren.


Productreviews zijn zowel voor ons als voor andere klanten super waardevol. Veel consumenten vinden het prettig om de mening van andere consumenten te lezen, om tot een goede beslissing te komen over welke zonnebril ze willen kopen. Ook helpen productreviews bij het verbeteren en verreiken van ontbrekende of onjuiste informatie. Met jouw expertise help jij jouw medeklant om de perfecte zonnebril te vinden.


Hoe schrijf je een goede review:

  • Beschrijf waarom je het product wel of niet goed vindt. Houd in gedachten dat je review waardevol moet zijn voor andere klanten.
  • Beschrijf jouw ervaring met het product op het gebied van kwaliteit, design, pasvorm of andere onderwerpen over het product.
  • Schrijf je review in begrijpelijk Nederlands/Engels.
  • Houd het netjes. Ook al ben je niet tevreden over het product: we verzoeken je om te letten op het taalgebruik.

Waarom is mijn review niet geplaatst?

Bij Zonnebrillen.com vinden wij het belangrijk om authentieke en constructieve reviews te tonen die gebaseerd zijn op de gebruikservaring van de consument. Wanneer Zonnebrillen.com een review kenmerkt als onvoldoende authentiek, constructief of nuttig, zal deze review niet op Zonnebrillen.com geplaatst worden of van de website worden verwijderd. We controleren en plaatsen daarom alleen reviews op basis van enkele punten:

  • Geldig e-mailadres en naam; wij controleren of de persoon niet al eerder een review over hetzelfde product heeft geschreven. We willen valse of dubbele beoordelingen over het product zo veel mogelijk proberen te voorkomen.
  • Content; de geschreven review mag onder andere niet de volgende punten bevatten: beledigingen, schuttingtaal, privacygevoelige informatie van de reviewer, ziektes, grammaticale verbastering, ect.
  • Product gerelateerd; de review moet echt over het product gaan. Het gaat om de beoordeling van een gebruiker, zijn of haar mening over het product zelf. Dus geen informatie over prijzen of bezorging.