Samenwerken met Zonnebrillen.com

 Zonnebrillen.com groeit hard en wij willen nog harder groeien! Ben je op zoek naar een unieke samenwerking en zie jij een match met Zonnebrillen.com? Wij staan altijd open voor toffe samenwerkingen met influencers en/of bedrijven. Wil je eens sparren over de verschillende mogelijkheden? Bekijk dan de onderstaande opties.


 

Social Media: 

Bij Zonnebrillen.com zijn we altijd op zoek naar influencers die ons merknaam weten te versterken. Door met ons samen te werken, krijg jij de gelegenheid om met jouw exclusieve foto’s ’s werelds meest toonaangevende merken zoals Gucci, Versace & Ray-Ban te vertegenwoordigen! Laat je gegevens via het onderstaand contactformulier achter en bij interesse nemen we contact met je op.

Marketing: 

Heb je, vanuit zakelijk oogpunt, een goed idee of een tof marketingvoorstel dat perfect bij de strategie van Zonnebrillen.com of bij een van de merken die wij aanbieden past? Neem dan contact met ons op! Wij kijken graag samen naar mogelijkheden om ons merk en marktpositie te versterken.

Stuur ons een e-mail via: [email protected]

 

 

 

Affiliate programma: 

Heb je een toffe website of een blog waarop je interressante artikelen schrijft over de zonnebrillen markt? Meld je aan voor ons partnerprogramma en verdien tot 10% commissie per verkocht product! Plaats een banner of tekstlink van Zonnebrillen.com en begin gelijk met het genereren van extra inkomsten.

Om dit mogelijk te kunnen maken werkt Zonnebrillen.com samen met het gerenommeerde en toonaangevende affiliate marketing netwerk:

Dit netwerk zorgt ervoor dat jouw geld wordt uitgekeerd en daarnaast staan ze altijd klaar om je te helpen.


Hoe werkt het?

Je kan je registeren als verkoper voor het affiliate programma van Zonnebrillen.com. Dit is gratis en je kant op elk gewenst moment hiermee stoppen. Als je je geregistreerd hebt met je website kan je je aanmelden voor de campagne van Zonnebrillen.com. Na goedkeurig van je aanmelding (Je website wordt gecontroleerd op kwaliteit en relevantie) kan je het promotiemateriaal gebruiken dat door ons wordt aangeboden.

U verdient tot 10% commissie wanneer een bezoeker via de door jouw geplaatste promotiematerialen op de website van Zonnebrillen.com terecht komt en een bestelling plaatst. Makkelijker kan niet! 


Meld je aan als partner:

  1. Meld je aan via www.tradetracker.com
  2. Na aanmelding op Tradetracker moet je je aanmelden voor het programma van Zonnebrillen.com.
  3. Bij interesse keuren wij jouw aanmelding goed! Zodra je als partner bij Zonnebrillen.com bent geaccepteerd kan je ons promotiemateriaal downloaden en gebruiken op je website voor promotie. De codes daarvoor krijg je via Tradetracker.nl.
  4. De samenwerking tussen jou en Zonnebrillen.com is een feit. Als één van je bezoekers via jouw site iets bij Zonnebrillen.com bestelt, ontvangt je automatisch commissie. De aankopen worden elke maand gekeurd en na goedkeuring ontvang je van Tradetracker de commissie op je account.
Bekijk onze campagne op Tradetracker.comBekijk onze campagne op Tradetracker.com

Vragen & antwoord:

Mag ik naast een banner ook direct linken naar producten op uw website?
Je mag zelfs ons hele assortiment of een deel van onze producten op je eigen website zetten. Volledig naar je eigen inzicht. Wanneer klanten bij jou op het product klikken en bij ons een aankoop doen dan ontvang je tot 10% van het verkoopbedrag. Je hoeft hier verder niets aan te doen. (Het gehele assortiment is beschikbaar als XML-feed!)

Zit ik vast aan een contract?
Nee, je kunt onze samenwerking op elk door jou gewenst moment en per direct ingaand opzeggen. De samenwerking stopt dan direct. Je kunt ook gewoon de banner(s) van jouw website verwijderen, de samenwerking stopt dan automatisch. De samenwerking schept voor jou geen enkele verplichting.

Komt elke website in aanmerking?
Nee, Zonnebrillen.com behoudt zich het recht om partners te weigeren.

Is dit een uniek concept?
Nee, absoluut niet. Bekende webwinkels, warenhuizen en zelfs ook 's werelds grootste internetretailer Amazon.com maken gebruik van dit principe en concept.

Indien je meer vragen hebt over het partnerprogramma en/of Zonnebrillen.com mail dan met [email protected]