Hieronder vind je de voorwaarden voor het ruilen en retourneren van bestellingen.

In het kort:

  • Binnen de zichttermijn van 30 dagen
  • Ongebruikt, onbeschadigd & compleet
  • Originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk)

Zichttermijn: 30 dagen
De dag nadat je je bestelling hebt ontvangen gaat de zichttermijn in. Wij hanteren een zichttermijn van 30 dagen. Wil je ruilen of retourneren? Dan moet je dat binnen de zichttermijn bij ons aangeven.

Aangeven dat je wilt ruilen of retourneren doe je het snelst en simpelst door de bril kosteloos naar ons terug te sturen. Je kunt ons ook bellen of mailen om aan te geven dat je wilt ruilen of retourneren. Vanaf het moment dat je dat gedaan hebt, heb je 30 dagen de tijd om de bril aan ons terug te sturen.

Ongebruikt, onbeschadigd & compleet
Het recht op ruilen en retourneren geldt voor ongebruikte, onbeschadigde en complete brillen. Vanzelfsprekend mag je een bril bekijken en passen zoals in de winkel. Stuur je een bril naar ons terug die onnodig beschadigd is, bijvoorbeeld omdat je ‘m gedragen hebt, dan kunnen wij de waardevermindering van de bril in rekening brengen.

Originele verpakking
Let erop dat je ook zorgvuldig met de verpakking van de bril omgaat. Een bril die je wilt ruilen of retourneren moet – voor zover redelijkerwijs mogelijk – in originele staat zijn, inclusief de fabrieksverpakking.

Om aan te geven dat u gebruik maakt van uw herroepingsrecht kunt u tevens gebruik maken van het Europees modelformulier voor herroeping, maar u bent hiertoe niet verplicht.

Voor meer info kijk op: https://www.zonnebrillen.com/klantenservice/ruilen-retourneren-kosten/

Vragen of opmerkingen?
Neem gerust contact met ons op.

Je kunt mailen naar service@zonnebrillen.com of bellen naar 071-7370074. Wij zijn op alle werkdagen bereikbaar van 09.00 uur tot 22.00 uur.