Contact

Hulp nodig bij het bestellen van je zonnebril? Of heb je vragen of opmerkingen?
Neem dan gerust contact met ons op! Wij zijn iedere werkdag (ma t/m vr) bereikbaar van 09:00 uur tot 23:00 uur!

Marketing / Social Media samenwerkingen
Zonnebrillen.com groeit hard! Heb je, vanuit zakelijk oogpunt, een goed idee of een samenwerkingsvoorstel welke perfect past bij de strategie van Zonnebrillen.com of de merken die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op! We bekijken elk bericht serieus en reageren persoonlijk. We geloven in krachtige samenwerkingen en kijken graag naar mogelijkheden om ons merk en onze marktpositie te versterken.

Stuur ons een e-mail via [email protected]

 

Klachtenprocedure

Indien u een klacht heeft over onze producten of onze service, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. U krijgt van ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw klacht een inhoudelijke reactie. Indien u niet tevreden bent met de afhandeling van uw klacht dan kunt u deze ook voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel (www.sgc.nl) of aan deze Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/).

 

Bedrijfsgegevens

Vestigingsadres:

Brilmij Groep B.V.
Amersfoortsestraat 84 A

3769 AM Soesterberg

KvK-nummer: 31.047.357

BTW-nummer: NL8053.57.233B01

Bril ophalen?
Heb je een bestelling online geplaatst en gekozen om je bril bij ons op te halen? Vergeet dan niet om je ID mee te nemen! Het ophalen van je bestelling kan op onderstaand adres:

Zonnebrillen.com 
Willem Barentszstraat 1
2315TZ LEIDEN