Contact

Hulp nodig bij het bestellen van je zonnebril? Of heb je vragen of opmerkingen? Wij zijn iedere werkdag (ma t/m vr) bereikbaar van 09:00 uur tot 23:00 uur!


Aangepaste openingstijden klantenservice 2023

Zondag 9 april Eerste Paasdag Gesloten
Maandag 10 april  Tweede Paasdag Gesloten
Donderdag 27 april Koningsdag Gesloten
Donderdag 18 mei Hemelvaart Gesloten
Zondag 28 mei Eerste Pinksterdag Gesloten
Maandag 29 mei Tweede Pinksterdag Gesloten
Maandag 25 december Eerste Kerstdag Gesloten
Dinsdag 26 december Tweede Kerstdag Gesloten

Stel je vraag via:


De bovenstaande reactietijden gelden voor contactmomenten die tussen 09:00 uur - 17:00 uur op werkdagen worden verricht. Wij zijn iedere werkdag (maandag t/m vrijdag) telefonisch bereikbaar van 09:00 uur tot 23:00 uur!


Marketing / Social Media samenwerkingen
Zonnebrillen.com groeit hard! Heb je, vanuit zakelijk oogpunt, een goed idee of een samenwerkingsvoorstel welke perfect past bij de strategie van Zonnebrillen.com of de merken die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op! We bekijken elk bericht serieus en reageren persoonlijk. We geloven in krachtige samenwerkingen en kijken graag naar mogelijkheden om ons merk en onze marktpositie te versterken.

Bekijk hier de mogelijkheden: 

Klachtenprocedure

Indien u een klacht heeft over onze producten of onze service, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. U krijgt van ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw klacht een inhoudelijke reactie. Indien u niet tevreden bent met de afhandeling van uw klacht dan kunt u deze ook voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel (www.sgc.nl) of aan deze Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/).


Bedrijfsgegevens

Brilmij Groep B.V.

Amersfoortsestraat 84 A

3769 AM Soesterberg

Nederland

KvK-nummer: 31.047.357

BTW-nummer: NL8053.57.233B01

 

E-mail: [email protected]

Telefoon: 071 737 00 74


Volg ons op:


Reviews

Bekijk ook onze reviews bij TrustedShops en ons Thuiswinkelcertificaat.


Bril ophalen?
Heb je een bestelling online geplaatst en gekozen om je bril bij ons op te halen? Vergeet dan niet om je ID mee te nemen! Het ophalen van je bestelling kan op onderstaand adres:

Zonnebrillen.com 
Willem Barentszstraat 1
2315TZ LEIDEN