Betalen

Je hebt de perfecte zonnebril gevonden! Nu is het tijd om hem te bestellen en te betalen. Op deze pagina lees je meer over de beschikbare betaalmethoden, de mogelijkheden voor achteraf betalen en wat je kan doen als jouw betaling niet lukt. 


Je kunt bij ons uit de volgende gratis betaalmethoden kiezen:

  • iDeal 
  • Achteraf Betalen via Riverty
  • Mastercard
  • VISA
  • PayPal
  • BanContact / Mister Cash (alleen BE)
  • Payconiq (alleen BE)

Het is niet mogelijk om cadeaukaarten bij ons te verzilveren of te betalen in termijnen.Wij bieden de mogelijkheid om achteraf te betalen met Riverty (voorheen Afterpay). Riverty is alleen mogelijk voor bestellingen onder een totaalbedrag van €500. Kies je ervoor om met Riverty te betalen, dan voeren zij het volledige betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van Riverty per e-mail ontvangt om je bestelling te betalen. LET OP: het kan voorkomen dat de e-mail met factuur in jouw spam inbox belandt.


De factuur, met betaalspecificaties, wordt een aantal dagen na het plaatsen van de bestelling toegestuurd. Deze betaling dient binnen twee weken na ontvangst van de factuur te worden voldaan aan Riverty. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met de digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk je bestelling bij ons betalen met een andere betaalmethode. Voor meer vragen, kun je altijd contact opnemen met Riverty Klantenservice (Nederland) via telefoon (020 7230 270) en e-mail ([email protected]).


Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw volgens het Nederlandse tarief (21%).


Dat is natuurlijk vervelend. Wanneer het niet lukt om de betaling af te ronden, neem dan contact op met de klantenservice. Wij helpen je graag verder! Als de betaling wel gelukt is, dan ontvang je ook een bestelbevestiging. Wij zullen zo snel mogelijk jouw bestelling verwerken.