Betalen

Je hebt de perfecte zonnebril gevonden! Nu is het tijd om hem te betalen. Bekijk op deze pagina met welke betaalmethoden je kan betalen, de mogelijkheden voor achteraf betalen en wat te doen als je bestelling is mislukt.


Je kunt bij ons uit de volgende (gratis) betaalmethoden kiezen:

  • iDeal (gratis) 
  • BanContact / Mister Cash (gratis)
  • Achteraf Betalen via AfterPay (gratis)
  • Mastercard (gratis)
  • VISA (gratis)
  • PayPal (gratis)

Het is niet mogelijk om cadeaukaarten bij ons te verzilveren.Wij bieden de mogelijkheid om achteraf te betalen met AfterPay. AfterPay is alleen mogelijk voor bestellingen onder een totaalbedrag van €500. Kies je ervoor om met AfterPay te betalen, dan voeren zij het volledige betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay per e-mail ontvangt om je bestelling te betalen. De factuur, met betaalspecificaties, wordt een aantal dagen na het plaatsen van de bestelling toegestuurd. Deze betaling dient binnen twee weken na ontvangst van de factuur te worden voldaan aan AfterPay. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met de digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk je bestelling bij ons betalen met een andere betaalmethode. Voor meer vragen, kun je altijd contact opnemen met AfterPay Klantenservice (Nederland) via telefoon (020 7230 270) en e-mail (klantenserv[email protected]).


Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw volgens het Nederlandse tarief (21%).


Dat is natuurlijk vervelend. Wanneer het niet lukt om de betaling af te ronden, neem dan contact op met de klantenservice. Wij helpen je graag verder! Wanneer wij je betaling hebben ontvangen, zullen wij je bestelling zo snel mogelijk verwerken.