BETAALMETHODES

Betalen bij Zonnebrillen.com
Je hebt de perfecte zonnebril gevonden! Nu is het tijd om hem te betalen. Bij ons kun je uit verschillende betaalmethoden kiezen. Welke kies jij?

- iDeal (gratis) 

- BanContact / Mister Cash (gratis)

- Achteraf Betalen via Afterpay (gratis)

- Mastercard (gratis)

- VISA (gratis)

- American Express (gratis)

- PayPal (gratis)


Veilig achteraf betalen met Afterpay
Kies je ervoor om met Afterpay te betalen, dan voeren zij het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om je bestelling te betalen. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met een digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk je bestelling bij ons betalen met een andere betaalmethode. Bij vragen kun je altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website. Je kunt AfterPay Klantenservice (Nederland) bereiken via telefoon (020 7230 270) en e-mail ([email protected]).


Hoe snel krijg ik mijn geld terug?
Is de zonnebril toch niet helemaal naar wens? Wij storten zo spoedig mogelijk je geld terug na ontvangst van je retour! Je ontvangt per e-mail een bevestiging wanneer we je geld hebben teruggestort.

Na de ontvangst van je retour, krijg je binnen vijf werkdagen een mail dat je geld is teruggestort. De terugstorttermijn voor retouren bedraagt maximaal vijf werkdagen, vanaf het moment dat je ons op de hoogte hebt gebracht te willen retourneren door je bestelling terug te sturen naar ons of door te bellen/mailen.

Wij mogen wachten met het terugbetalen tot we de bril hebben ontvangen of dat je kunt aantonen dat je bril is verzonden naar ons. Wij storten het geld altijd terug op dezelfde rekening als waarmee je hebt betaald.


Krijg ik mijn totale aankoopbedrag terug?
Wanneer wij je retour hebben ontvangen, krijg je uiteraard het volledige aankoopbedrag terug. Het retourneren van een pakket is gratis.