• Merken
  • Nieuw
  • Black Friday Follow up -20%

Met de #Fakecation actie van Zonnebrillen.com maak jij kans op de hoofdprijs van een 8-daagse vakantie naar de zon t.w.v. €750,-! 

ACTIEVOORWAARDEN:

Elke deelnemer kan maximaal een keer meedoen met de #Fakecation actie. Na het indienen van jouw foto maak je kans op een van de volgende prijzen:

Een 8-daagse all-inclusive reis naar Marble Stella Maris Ibiza t.w.v. €750,- (voor twee personen);

10 x Premium 4 Wheel USB Connect Trolley (55 Black) van Travelbags t.w.v. €59,- per stuk;

5 x Pool Towel van BALR. t.w.v. €89,- per stuk;

5 x Rubber Box Logo Swim Shorts (Black) van BALR. t.w.v. €95,- per stuk;

10 x een zonnebril naar keuze op Zonnebrillen.com t.w.v. maximaal €150,-.

 

Deelnemen aan deze actie is gratis. Om mee te doen met de actie volg je de stappen op www.zonnebrillen.com/fakecation. Je maakt enkel kans op een van de prijzen wanneer je alle stappen op www.zonnebrillen.com/fakecation hebt gevolgd en je de gemaakte foto vanaf een openbaar Instagram account hebt gedeeld. 

 

Meedoen met #Fakecation kan van 20 november 2019 t/m 15 december 2019. Na 15 december 2019 zullen de winnaars binnen een week bekend worden gemaakt via het Instagram account (@zonnebrillencom) van Zonnebrillen.com. 

 

Met de deelname aan de #Fakecation actie geef je Zonnebrillen.com het recht om de naam van jouw Instagram account en gemaakte #Fakecation foto te tonen op www.zonnebrillen.com. Daarbij geef je Zonnebrillen.com ook het recht om contact met jou op te nemen via Instagram om te communiceren over eventuele gewonnen prijzen.

De 8-daagse all-inclusive reis t.w.v. €750,- wordt uitgevoerd door Corendon en kan geboekt worden in april of mei 2020. De reis is geldig voor 2 personen en kan enkel geboekt worden in het Marble Stella Maris Hotel op Ibiza. De datum is in overleg met Corendon en is enkel geldig buiten de schoolvakanties. 

Corendon kan extra voorwaarden verbinden aan de prijs. Zonnebrillen.com is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de uitvoering van de prijzen door derden.

 

De prijzen van BALR. en Travelbags zullen door deze partijen worden geleverd. Bij het winnen van een van de prijzen van BALR. en Travelbags ga je akkoord met dat jouw NAW gegevens met hen kunnen worden gedeeld, enkel met als doeleinde de gewonnen prijzen te kunnen versturen. 

 Voor de prijs “10 x zonnebril naar keuze van Zonnebrillen.com” kan er enkel gekozen worden een zonnebril met een verkoopwaarde van maximaal €150,- en dient gekozen te worden in overleg met Zonnebrillen.com en is op basis van beschikbaarheid. 

Jongeren onder de 18 jaar hebben schriftelijke toestemming van een ouder/verzorger nodig bij het meedoen aan de #Fakecation actie.

Gewonnen prijzen zijn niet overdraagbaar.