Dames zonnebrillen

In dit overzicht vind je alle dames zonnebrillen bij elkaar. Een groot aantal van de zonnebrillen in dit overzicht zijn speciaal ontworpen voor vrouwen. Sommige merken ontwerpen zelf exclusief dames zonnebrillen en hebben geen heren collectie. Bepaalde bekende ontwerpen, zoals de Aviator en de Wayfarer zijn unisex, en staan dus goed bij zowel mannen en vrouwen.

Zonnebrillen voor dames

Zonnebrillen zijn prachtige mode accessoires, functioneel en stijlvol. Draag ze om je ogen te beschermen tegen fel zonlicht, en schuif je zonnebril in je haar als er even een wolk voor de zon dwaalt. Dames zonnebrillen zijn er in allerlei kleuren en maten, met strakke en sportieve designs, maar ook met luxe monturen versierd met kristallen, metalen accentstukken en logo’s in reliëf. Ook hebben merken zoals Oakley speciale aanpassingen gemaakt aan het ontwerp van hun dames zonnebrillen, zoals geïntegreerde neussteuntje of de “snag free” neussteuntjes van o.a. de Oakley Daisy Chain. Deze neussteuntjes voelen zacht aan en zullen nooit in lang haar blijven haken.

Vind de perfecte dames zonnebril

Om de zonnebril te vinden die precies aansluit op jouw persoonlijke smaak en stijl kun je in dit overzicht makkelijk zoeken op kenmerken zoals kleur, ontwerp en materiaalkeuze. Klik in het keuzemenu de gewenste kleur, prijs, maat, vorm en/of het materiaal aan. Zo vind je precies wat je zoekt en kun je alle zonnebrillen naast elkaar bekijken en goed vergelijken.

Als je echt niet kunt wachten op je nieuwe aankoop kun je er zelfs voor kiezen alleen de zonnebrillen te bekijken die direct leverbaar zijn. Zo heb je je nieuwe zonnebril vaak de volgende dag al in huis.

Lees meer...

Alle 231 modellen

Artikelen 1 tot 60 van 231 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 60 van 231 in totaal