• Gratis verzending vanaf €50
  • Probleemloos retourneren
  • 3.000+ Zonnebrillen op voorraad
  • 071 737 00 74

Sinner Fushion II: een sportbril op sterkte 

Fushion

2 artikelen

Van laag naar hoog sorteren

2 artikelen

Van laag naar hoog sorteren

De Sinner Fushion II is onderdeel van Sinner's Sport-Tech Series: brillen die voldoen aan de hoogste technische standaard. Die standaard wordt in dit geval ingezet voor slechtzienden. Dankzij de Optical Adapter is het mogelijk om glazen op sterkte achter de glazen van deze zonnebril te dragen. De perfecte oplossing voor mensen die slecht zien en niet graag lenzen dragen. Het comfort van een sportbril op je eigen sterkte! De Optical Adapter is er ook makkelijk weer uit te klikken, waarna je een gewone sportbril overhoudt.

Meer informatie over de Sinner Fushion II

Het lichtgewicht plastic montuur van de Fushion II is uitgerust met verstelbare anti-slip neussteunen, die je helemaal aan je eigen neus kunt aanpassen. Ook de rubberen uiteinden van de pootjes kun je buigen, zodat de bril ook achter je oren goed zit. Het montuur omsluit de glazen alleen aan de bovenkant, zodat je zicht omlaag niet wordt beperkt.

Bij de Fushion II krijg je maar liefst drie verschillende soorten glazen: Clear, Orange en Smoke. De Clear glazen zijn transparant en bruikbaar op donkere dagen. Ze beschermen vooral tegen insecten, stof en ander vuil. Bij minder donker weer kun je de Orange glazen gebruiken, die zorgen voor beter contrast. Komt de zon tevoorschijn dan klik je de grijze Smoke glazen erin. Ze beschermen je 100% tegen alle schadelijke UVA, UVB en UVC-straling.

Alle Sinner brillen worden geleverd in een speciaal poetszakje. Hier kun je je bril in bewaren en mee schoonmaken. De microvezels van het zakje zijn speciaal ontwikkeld voor Sinner glazen en wij adviseren je dan ook je bril alleen hiermee te reinigen. Hierbij krijg je nog 1 jaar fabrieksgarantie en een gratis verzekering tegen verlies of diefstal!