• Gratis Verzending vanaf €50
  • Probleemloos Retourneren
  • 3.000+ Zonnebrillen op voorraad
  • 071 737 00 74

Ray-Ban zonnebrillen: Never hide

Ray-Ban

623 artikelen

Van laag naar hoog sorteren

623 artikelen

Van laag naar hoog sorteren

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. ...
  6. 13

Meer informatie over Ray-Ban zonnebrillen

Ray-Ban is wereldwijd de meest bekende en een van de oudste kwaliteitsmerken van zonnebrillen. Met modellen als de Aviator en de Wayfarer heeft Ray-Ban de grootste stijliconen onder de zonnebrillen neergezet. Door de tijdloze ontwerpen en de hoge kwaliteit gaan deze modellen jarenlang mee. De top 3 modellen van Ray-Ban zijn op dit moment: 1. Ray-Ban Aviator 2. Ray-Ban Wayfarer 3. Ray-Ban Aviator Flip Out

Met Ray-Ban bent u zeker van een bril die al bijna 75 jaar gelijk staat aan stijl en kwaliteit. Met iconische modellen als de Aviator uit de jaren '30, de Wayfarer uit de jaren '50 en de meer recente New Wayfarer heeft Ray-Ban designs gemaakt die veel zijn gekopieerd, maar nooit zijn geëvenaard. Andere populaire modellen zijn de outdoorsman en de recent gelanceerde colors lijn. Bij de colors lijn heeft Ray-Ban brillen uit alle modellen voorzien van frisse kleuren, zodat ook modellen die al jaren meegaan weer een hip uiterlijk hebben gekregen.

De verschillende modellen maken gebruik van vier soorten lenzen. De G-15 lens is de oudste lens en zorgt voor rust aan de ogen en het zien van echte kleuren. Hierna werd voor piloten de B-15 lens ontwikkeld voor het uitfilteren van blauw licht. Een perfecte lens voor buitensporten en tijdens het autorijden. Polarized lenzen zijn voor het uitbannen van glinsteringen en daardoor ideaal voor watersporters en in de felle zon. De nieuwste technologie zijn Light Adaptive® lenzen die meekleuren met de lichtintensiteit. Kies de lens die het meest geschikt is voor jouw aldan niet sportieve activiteiten en geniet jarenlang van deze kwaliteitsbrillen!