• Gratis verzending vanaf €50
  • Probleemloos retourneren
  • 3.000+ Zonnebrillen op voorraad
  • 071 737 00 74

Met welke skibril pak jij die piste aan?

Skibrillen

245 artikelen

Van laag naar hoog sorteren

245 artikelen

Van laag naar hoog sorteren

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. ...
  6. 6

Meer informatie over skibrillen

Niets is zo bepalend voor je prestaties als je goggles. Door de contrastverhogende lenzen zie je net even beter die ene hobbel in de piste aankomen. Niemand wil onderuit gaan door iets wat zo makkelijk te voorkomen is. Vergeet daarnaast je veiligheid niet. Zonnebrillen.com zorgt ervoor dat jij veilig en stijlvol de piste afgaat met de beste skibrillen van verschillende merken. Dat kan zowel opvallend als onopvallend, met een groot of klein budget. Wij zorgen dat je altijd slaagt!

 

Zoveel smaken zoveel skibrillen! Zonnebrillen.com heeft voor jou alvast een selectie gemaakt van de beste merken, zoals Oakley en Sinner. We hebben alleen skibrillen geselecteerd die maximaal hebben gescoord op veiligheidstesten. De brillen hebben verschillende soorten lenzen, dus let op waar je de bril voor gaat gebruiken. Kies een donkere lens als je in de volle zon afdaalt en een lichtere oranje of gele lens voor maximaal contrast bij minder zonnig weer. Alle lenzen bieden ultieme bescherming tegen UV-straling. Kijk rustig rond in onze webshop en wees gerust met je aankoop, wij hebben het voorwerk al voor je gedaan! 

 

Ben je op zoek naar een bril die wij niet aanbieden? Neem dan gerust contact op en wij gaan hem voor je regelen. We verkopen namelijk alles behalve nee!